Krvavý potok

46%
Krvavý potok

Na počátku 40. let věřili nacisté, že okultismus skrývá tajemství věčného života... Projekt profesora Wirtha zatáhl nevinné lidi do smrtonosné hry. Po několika desetiletích se na stopu podivného experimentu dostávají dva bratři. Netuší ovšem, jak děsivé věci skrývá minulost. Jejich pátrání se brzy změní v boj o život! (Oficiální text distributora)




Recenze: Krvavý potok

Kinobox.cz
25%

Krvavý potok by vás mohl v půjčovnách lákat. Plakát má stylový, na obalu tučným písmem hvězdu populárního seriálu a známé jméno režiséra. Nenechte se zmást. Ve skutečnosti nabízí Krvavý potok tu nejhorší možnou variantu – naprosto obyčejné hororové béčko bez špetky invence, které současně není tak blbé, aby alespoň pobavilo (nepočítám koně).


Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Fajn horor o náckovi a okultismu. Docela mě film i bavil. Dějově v mezích a napětí taky nějaké bylo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2.5
Neuvěřitelná béčková slátanina, ve které Joel Schumacher definitivně potvrzuje svůj odchod z áčkové scény (v níž se nicméně celou svou kariéru pohyboval na okraji). Již ve dvacáté minutě jsem si říkal "jak tohle chtějí proboha natáhnout na 80 minut?". A myšlenka to byla zcela správná. Po celkem svěží úvodní dvacetiminutovce se příběh vyčerpá a následuje dlouhá a velmi únavná tupá žánrovka, která nemá naprosto nic. Režijně sterilní, dějove labilní, s finálním monologem aspirujícím na největší letošní WTF. P.S. Vzteklí digitální jeleni z druhého Kruhu definitivně poraženi naprosto šílenou CGI prezentací rozzuřeného koně s bílýma očima. Creepy!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Velice špatný horor, který absolutně postrádá scénář, a přitom námět skýtal zajímavou myšlenku. O to víc jsem byl v šoku, když jsem spatřil jméno podepsané pod kolonkou režie. Schumacher by udělal lépe, kdyby odešel do důchodu, než, aby nás tady zásoboval takovými horory s rádoby převratnou myšlenkou. Sice je pravda to, že to nepostrádá slušnou a krvavou akci a téměř celý film jsem se nenudil, ale od takového režiséra s takovým jménem bych čekal mnohem více, protože dobrá akce není všechno a i u hororu bych rád viděl nějaký aspoň slabší scénář, než-li žádný, jako v tomto případě. Dominic Purcell sice potěšil, ale tento rozhodně nezachrání po herecké stránce a jeho filmový bratr taktéž ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Town Creek (více)
  • USA Krvavý potok
  • USA Town Creek
  • USA Blood Creek
  • USA Creek
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění