Krvavý potok

46%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Fajn horor o náckovi a okultismu. Docela mě film i bavil. Dějově v mezích a napětí taky nějaké bylo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2.5
Neuvěřitelná béčková slátanina, ve které Joel Schumacher definitivně potvrzuje svůj odchod z áčkové scény (v níž se nicméně celou svou kariéru pohyboval na okraji). Již ve dvacáté minutě jsem si říkal "jak tohle chtějí proboha natáhnout na 80 minut?". A myšlenka to byla zcela správná. Po celkem svěží úvodní dvacetiminutovce se příběh vyčerpá a následuje dlouhá a velmi únavná tupá žánrovka, která nemá naprosto nic. Režijně sterilní, dějove labilní, s finálním monologem aspirujícím na největší letošní WTF. P.S. Vzteklí digitální jeleni z druhého Kruhu definitivně poraženi naprosto šílenou CGI prezentací rozzuřeného koně s bílýma očima. Creepy!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Velice špatný horor, který absolutně postrádá scénář, a přitom námět skýtal zajímavou myšlenku. O to víc jsem byl v šoku, když jsem spatřil jméno podepsané pod kolonkou režie. Schumacher by udělal lépe, kdyby odešel do důchodu, než, aby nás tady zásoboval takovými horory s rádoby převratnou myšlenkou. Sice je pravda to, že to nepostrádá slušnou a krvavou akci a téměř celý film jsem se nenudil, ale od takového režiséra s takovým jménem bych čekal mnohem více, protože dobrá akce není všechno a i u hororu bych rád viděl nějaký aspoň slabší scénář, než-li žádný, jako v tomto případě. Dominic Purcell sice potěšil, ale tento rozhodně nezachrání po herecké stránce a jeho filmový bratr taktéž ne.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3
Tak to tu ještě nebylo (a pevně doufám, už ani nebude), hajlující zombík s vizáží lorda Voldemorta, který je chován podivnou rodinou a ještě podivnějšími bratry je naháněn mezi koňmi a slepicemi. Dominic Purcell opět vypadá jako nefalšovaný trestanec, ale hodiny hraní asi v lágru nevedou, na druhou stranu, s takými dialogy to snad zahrát ani lépe nejde. Scénář vykazuje povážlivé nelogičnosti, postavy se chovají jak je zrovna rejžovi vhod a bez jakékoliv motivace. No což, lecos jsem ochotná odpustit, když je atmosféra a napětí, což není. Z úcty k Joelu Schumacherovi nedám odpad, ale je to asi jediný místo, kam tenhle splácanej nazibrak patří.