Zákon gangu

85%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Drsný seriál o životě motorkářů, kde se řeší kdeco. Soukromé věci, vztahy mezi sebou, mezi gangy, kšefty, rvačky, policajti, zkrátka vše, co takový seriálový počin má mít. Postavy se různě vyvíjejí, takže ne všechny díly přirozeně nadchnou. Ale tak to má být. Není to monotónní a přeplácané. Jednou to má atmosféru takovou, jindy jinakou. I na citovou stránku se tu našlo místo. Seriál považuji za velmi povedený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Motorky mě neberou. A i tento seriál není nic moc.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Na tomhle seriálu mi vadí jenom jedna věc, jak jsou všichni úplně pozérsky drsní. Hlavně teda blonďáček Charlie Hunnam, který je přesně ten typ do romantických komedií. Jinak je to celkem dobře zpracovaný seriál a ten masivní vyřezávaný stůl Sons of Anarchy, ou, to moje truhlářské oko dokáže ocenit.
psico
psico
1 671 bodů
9
Mno netušil jsem, že manžela Ela Bundy dokáže být takhle hustá. Ale vypořádala se s touhle rolí hodně dobře. Seriál o motorkářské bandě, která sice není něco jako Divočáci ale svoje město si brání a dělají vše pro to aby ho zachovali tak jaké je ... tedy ku jejich prospěchu :) Btw neví někdo kdy (nebo jestli) se dočkáme 6 serie?
sammikk_
sammikk_
308 bodů
8
Krvavý drsný a emotivní příběh o motorkářském klubu zahlceném lží. Ve výsledku vysoce kvalitní seriál, který si udržel kvalitu až do poslední jízdy. Neuvěřitelný zážitek pozorovat vývoj Jaxe Tellera, a jeho následné dopracování se k pravdě.
Durbex_13
Durbex_13
9 bodů
8
Nemá to český dabing