Trick 'r Treat

65%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Nejsem zas takový fanda a znalec hororu,abych dokázal tento debut Michaela Doughertyho dostatečně ocenit. Na mne to bylo místy strašně přeplácané a chaotické. Všechny ty povídky byly kvalitně velmi podobné a žádná z nich svým námětem nevyčnívá. Já bych udělal čtyři různé povídky a zbytečně bych se je nesnažil propojit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Působivý povídkový snímek tématicky z  tzv. předvečera svátku všech svatých nazvaného prostě jako ‘Halloween’ natočený, jak prozrazují úvodní titulky, podle stejnojmenného komiksu. Povídky jsou vkusné, žánrově nápadité a vzájemně propojené. Tomu napomáhá i tajemná postavička Sama, která všechny povídky provází. Tato antologie povídek slouží jen jako zábavný nadhled daného večera. Takže žádná hrůza, napětí či zběsilý krvák. Na daný svátek jako neškodný film pro celou rodinu zcela vhodný.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Buď víc halloweenského campu, nebo víc hororu, ale přijde mi to takové nijaké a polovičaté.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Solidně propletené příběhy. Nějaké to napětí tam bylo taky a nenudilo to jako některé běžné filmy. Konečný příběh byl fakt pecka.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Jedna americká halloweenská noc...nic moc strašidelného, přesto celkem zábavné!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Famózní hororový úlet. Směsice zajímavých a méně zajímavých povídek s pokaždé naprosto dechberoucí pointou, které na konci dávají i nějaký ten smysl. Vymyslet originální horor v této době je už docela neuskutečnitelný úkol, zde sice nejde o žádnou originalitu, ale film má výhodu v tom, že si na nic nehraje a ještě si dokáže udělat srandu sám ze sebe a pohrát si se všemi typickými hororovými klišé.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Tento film si na nic nehraje, je jasně dáno, že je to komedie s hororovými prvky. Krásné propletení příběhů, až na jeden, který silně vybočoval, ale minimální propojení u něj bylo také. Co se týče příběhů, tak určitě byly zajímavé a zábavné. Pokud se nechcete na halloween vyloženě bát, ale chcete si pustit něco tématického, určitě doporučuji.