Hranice nemožného

80%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Fringe je jasný příklad seriálu, který na sebe strhne pozornost a má zaryté fanoušky ještě dřív, než je vůbec odvysílaná první epizoda. Může za to hlavně neprůstřelná "Abrams" reklama, které se nedá nic upřít. Seriál vypadal vážně na televizní událost. Když přišly první díly, byl jsem úplně nadšený. Všechno to působilo jako temnější a promyšlenější Akta X. Nadšení ale opadlo hodně brzo. Seriál prakticky po pěti epizodách zaběhl do stereotypu. Rámcovité a nezajímavé postavy, vynucené konspirace a nesouvislé případy začaly nudit okamžitě. Zápletka dílu probíhá ve stylu "problém - profesor na něm kdysi pracoval - šílené cool řešení", a to mě prostě nebaví. Fringe ztratil svoje kouzlo jen chvíli po tom, co ho získal.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Seriál som začal pozerať s nadšením, ale už v prvej sérii sa postupne začali objavovať výraznejšie scenáristické muchy, ktoré som však ignoroval, pretože samotné rozriešenie záhad ma zaujímalo viac ako kvality, veď išlo len o relax, avšak poslednú sériu som ani nedopozeral, zasekol som sa niekde v polovici, to už bola absolútna nuda.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Velice zajímavý seriál, něco mezi Akty X a Krajními mezemi. Sympatické hlavní postavy a postupný vývoj hlavního děje. Na rozdíl od seriálu Ztraceni je vyvážený počet otázek a odpovědí. Nápady na jednotlivé epizody jsou v rámci možností originální a zábavné.
jan-hrouda
863 bodů
10
Precizní syntéza paranormálna, konspirační krimi a solidního sci-fi. Líbí se mi, že jakkoliv neuvěřitelné věci se ve Fringe dějí, většina ve skutečnosti vychází (velmi volně) ze současného vědeckého poznání, existujících teorií a spekulací. Navíc je to výborně napsané a plné osvěžujícího humoru. Každou scénu s psychedelickým Walterem Bishopem si vyloženě užívám. Chraň vás bohové před dabingem, ten totiž musí přesně sednoucí herecké výkony totálně pohřbít!
Tommy22
Tommy22
37 bodů
9
Můj nejoblíbenější seriál. Každý díl něco nového, co Vás překvapí a pak si řikáte, že to vlastně není nic nemožného. Každá série je lepší a lepší, děj se stupňuje a vyvíjí a i herecké výkony jsou čím dál lepší. Mysteriózní seriál s hlavní rolí vědy a technologie, který měl sice menší sledovanost, ale i přesto si ho zamilujete.