Městečko prokletých

53%
Městečko prokletých
Městečko prokletých

Něco je sakramentsky špatného a zkaženého v malém městečku v oblasti Midwiche. Poté, co do městečka vtrhal neviditelná moc, zjišťují místní ženy, že jsou z ničeho nic těhotné. Na stopu tomu všemu se snaží přijít místní psychiatr (Christopher Reeve) a vládní scientoložka (Kirstie Alley), protože narozené děti terorizují městečko. Podaří se jim přijít na kloub všem mysterickým porodům?




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Slavná předloha, slušný casting, výborný režisér a přesto to není taková pecka, jak by mohl napovídat plakát. Chvilkama je to totiž k uzoufání nudný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Zajímavý film. Stojí za zhlédnutí.
Lomikar
Lomikar
102 bodů
4
Vzhledem k nelibosti, s jakou se Carpenter filmu věnoval, jsem celkem nakloněn představě, že v jeden okamžik prostě přestal chodit na plac, tak zbytek štábu prostě v každé lokaci natočil detaily tváří dětských představitelů a pak se z toho všeho dostříhal výsledek. Jestli pak na něco scénář úplně rezignoval, tak to je převedení padesátkové předlohy do 90. let a amerických reálií (v californské vesnici nastane zóna, kde všichni upadnou po dobu šesti hodin do spánku a neprosákne se to do médií, aha). Vrcholem jsou herecký projevy Marka Hamilla a Christophera Reeva, ze kterých by jeden spad z koně.

Dodatečné informace

Původní název:
Městečko prokletých (více)
  • USA Městečko prokletých
  • USA Mesto prekliatych
Země původu:
USA
Rozpočet:
22 mil. USD
Tržby:
9,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch