Maniak

26%
Maniak
Karen Cook byla úplně obyčejná středoškolačka. Noc, kdy jako jediná přežila běsnění sedmnáctiletého maniaka, jí ale převrátila život naruby. Dalších jedenáct let prožila ve strachu, že se zabiják s přezdívkou Basement Jack ocitne znovu na svobodě. A nemýlila se: přichází rok 2006 a Jack vinou formální chyby opravdu opouští vězení. O rok později se v okolí Downers Grove začínají množit brutální vraždy, které nápadně připomínají Jackův rukopis. Karen si brzy uvědomí, že se Jack vrátil, aby dokončil své dílo. Má jedinou možnost – zabít ho dřív, než on zabij…



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
1
To už tu jednou, dvakrát.... bylo. Bez atmosféry. Zkopírovaný Jason Vorhees a Michael Myers v jednom. Vše tomu nasvědčuje: maska, mačeta a děj. Tak nevím so si o tomto filmu mám myslet. Vcelku dobré vraždy. Triky místama směšně animované. A co ty potoky krve?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Nic jsem od tohoto "rádoby krváku" nečekal, a taky jsem nic nedostal, takže jsem nebyl ani zklamán.Aakorát mě mrzí, ta ztráta času. Tento "rádoby krvák" by se rád zařadil do "B" kategorie hororů, ale na to nemá ani v nejmenším. Sice je zde pár hodně krvavejch gore efektů, které působí dobře, ale to nestojí za řeč. Dějově je to spíše k smíchu, těžké vaření z vody, slátanina všemožných, 100x lepších hororů této tématiky. Herci a jejich herecké výkony na úrovni ochotníků z "Horní Dolní", a to ještě hodně těch špatných. Celkově strašná bída a basolutní ztráta času.
Szgany
Szgany
3 bodů
0
Větší kravinu jsem snad v životě neviděl. Režisér i herci by se měli stydět, že se takové kraviny vůbec zúčastnili.

Dodatečné informace

Původní název:
Basement Jack (více)
  • USA Maniak
  • USA Basement Jack
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Čeština:
Maniak je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění