Ewan McGregor: Na mašině kolem světa

77%
Ewan McGregor: Na mašině kolem světa
Plakát traileru

V roce 2004 si herci a nejlepší kamarádi Ewan McGregor a Charley Boorman splnili dobrodružný sen - dojet na motorkách z Londýna až do New Yorku. Znamenalo to překonat 31 000 kilometrů přes 12 zemí a 19 časových pásem, to vše za pouhých 115 dní. Na svých motorkách BMW GS R1200 se vydali přes Francii, Belgii, Německo i Českou republiku, kde měli problémy hned na hranici. U nás se zastavili především v Praze a v Kostnici v Kutné Hoře. Následně pokračovali ve své motocyklové pouti Slovenskem, Ukrajinou, Ruskem, Kazachstánem, Mongolskem a přes Sibiř dojeli až do Madaganu u Ochotského moře. Projet se na motocyklech nedalo pouze Eurotunelem a neprůjezdnými úseky na východosibiřské Cestě kostí. Z Madaganu přeletěli na Aljašku. Odtud pokračovali po souši přes Kanadu a sever Spojených států až do New Yorku. Cestou zažili krušné i nádherné chvíle, poznali cizí kultury, a změnili tak svůj pohled na svět. Výprava nejen otestovala jejich fyzickou i psychickou výdrž, ale také pomohla zviditelnit různé projekty organizace UNICEF, které herecké hvězdy cestou navštívily.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tento seriál prostě musím mít rád a to ze dvou důvodů. Tím prvním je : Mám prostě hrozně rád Ewana McGregora jako herce a sledovat ho jak trajdá na motorce po celém světě je zábava. Tím druhým je : Miluji motorky a vše kolem nich,takže když se tento seriál objevil na televizních obrazovkách,tak nebylo o čem. Jasná volba.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
9.5
Přiznávám se bez mučení, na tenhle seriál jsem začla koukat protože mám lehkou (rozuměj těžkou) slabost pro Ewana, nicméně mě až zaskočilo jak moc mě seriál bavil. Doslova jsem hltala každý díl - od příprav až po samotnou cestu (i když cestování bylo přece jen zajímavější). Všichni zúčastnění mají můj obdiv, že se do něčeho takového vůbec pustili.
farb
farb
2 064 bodů
10
Omamná síla dobrodružství. Z fleku bych jel taky!

Dodatečné informace

Původní název:
Long Way Round (více)
  • Velká Británie Ewan McGregor: Na mašině kolem světa
  • Velká Británie Long Way Round
  • Velká Británie Tien päällä Ewan McGregor
Země původu:
Velká Británie
Čeština:
Ewan McGregor: Na mašině kolem světa je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch