Lucie, postrach ulice

71%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Phádka, nebo film pro děti, který jsem měl jako dítě hodně rád. Rodiče v podání Jaromíra Hanzlíka a Daniely Kolářové jsou skvělí, malá Lucie na svůj věk hraje také hodně dobře. Takové dobrodružství by chtělo zažít každé malé dítě. Takže v kategorii filmů pro děti - 75%.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
klasika dětského animovaného filmu, kterou Ota Hofman s Jindřichem POlákem napsali na klíč pro německou televizi. Barrandov pak původní čtyřdílný německý seriál sestříhal do dvou celovečerních filmů, které jsou určeny cílovému publiku natolik brilantně, že i po letech ¨diváky osloví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Pěkné a stále se u tohoto filmečku dobře bavím.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Jednoduché, detské a plastelínovo tvarovateľné. Kdekoľvek sa ukáže stop-motion animácia hneď si to zamilujem. Ani tu to nie je výninka...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Jako malému mi to přišlo strašně skvělé, ale pravda, dlouho jsem to neviděl. Mám ale na Lucii milou vzpomínku už jen proto, že jsem jí měl nahranou na kazetě i s reklamou, jak ježek nese jablko na zádech a čumí do výlohy na džus. Ale film má hlavně skvěle nadabované postavičky a příjemnou hrdinku v hlavní roli.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Dobré triky, výborný výkon Žanety Fuchsové, pořádná dávka fantazie. Prostě dětská klasika. Líbily se mi i Chobotničky z 2. patra, kde byly rovněž formeláci a Žaneta Fuchsová.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Evah
Evah
2 128 bodů
5
Tomuhle jsem nikdy na chuť nepřišla a Lucie mi spíš lezla na nervy, úplně stejné jak chobotnice, ty mi taky nikdy k srdci nepřirostly a v dospělosti už jim asi šanci nedám.
zuz
zuz
395 bodů
4
Klasika na kterou začínám být alergická.Jako malá jsem se na to často dívala a těchto filmů už mám dost a nepotřebuju to už znova vidět.Jako zábava pro děti celkem ujde.