Lady a Tramp

76%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Jako dítě jsem snad viděl všechny animované snímky od Disney. Lady a Tramp mi tak samozřejmě nemohl uniknout. Animovaní stránka filmu je klasicky krásná. Díky tomu,že jsou v hlavní roli zvířátka,tak je zde spousta prostorů pro zajímavé nápady . Nejraději se u snímku směji a zde mi přišlo,že humor nehrál zas tak důležitou roli. Tu zde hraje romantická linka mezi Lady a Trampem.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Příběh je zajímavý, animace ještě z doby bronzové, ale je to velmi příjemná podívaná na klasickou animaci Walta Disneye. Mám jistě oblíbenější starší animované filmy, ale toto je také pěkné. Psí romantický příběh, scénář není rozhodně složitý.. jednoduché, až je to hezké. 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Hodně příjemná klasická disneyovka. Vidět ji už v dětství, byl by to jasný plný počet.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Parádní romantická rozprávka, která zaměňuje lidské hrdiny za zvířecí tak obratně a roztomile, jak to dokázali opravdu jen géniové od Disneyho. Načančaná Lady a tulácký Tramp jsou dokonalá partie a jejich pojídání špaget nenávratně vstoupilo do historie (částečně i díky řadě parodií), zápletka s dítětem je kouzelně podaná a vedlejší postavy jsou nesmírně sympatické a různorodé (návštěvu útulku jsem si docela užil). Škoda že se více netlačilo na pilu i co se týče humoru, protože v tomto ohledu Lady a Tramp za konkurencí přeci jen trochu zaostávají. Vše ostatní naštěstí funguje naprosto výborně :-D
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
vynikajuca disneyovka s jednoduchym pribehom, ale za to skvelymi postavami ktora je dost svizna a nenudi (i vdaka celkom kratkej stopazi), piesne ma nejako extra nedostali ale nie je ich tam zas tolko... odporucam pozret zremasterovanu verziu, ktora vyzera skvelo (vobec nie ako film stary viac ako 50 rokov)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Kouzelná disneyovka, která mi dlouho unikala, ale je to skvost a naprostá nutnost pro milovníky psů, dalších domácích mazlíčků a vůbec všech zvířátek. Určitě bych o tenhle pohádkový animovaný příběh neochudil žádné dítě, byla by to velká škoda.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Tento kreslený film je nejlepší volbou pro malé děti, ale i já jsem se u toho bavil, když jsem to zkoukl. Krásná animace, příjemná hudba, skvělé postavy a dokonale sentimentální příběh, které uměli jen u Disney. Ve srovnání s dnešníma animovanými filmy, které děti mají možnost sledovat se to stímto skvostem nedá srovnávat.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Destoroyah
Destoroyah
3 573 bodů
7
SWITCH WEEK 3 / 2) LADY & TRAMP. Musel som si to pozrieť a musím povedať že sa nejednalo o nejaký zážitok ale zas dobrá Disneyovka to bola, takú už v týchto rokoch ťažko nájdeme. Príbeh o dvoch rozdielnych psoch ktorý sa stretnú zožerú špagety, navštívia útulok a sú doma. Ľahký príbeh s pár zápletkami ktorý by sa páčil myslím že každému. Animované filmy veľmi nemusím ale tento mi vôbec nevadil a celkom som si ho aj užil. Postavy psie či ľudské sú mi celkom sympatické a aj postupnosť deja je v pohode takže tento film sa mi páčil. Len musím vytknúť to že nemám rád muzikály tak mi tam pár náhodných piesní aj trocha vadilo ale inak všetko dobre. HODNOTENIE: 7,5/10
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Lady a Tramp je další legendární disniovka která vás dotane jak příběhem ale i atmosférou nebo no je to zkrátka romantak pro děti ale rozhodně si to užijí i dospělý kruci kolikrát jsem tohle psl u Disniovek ale tenhle fil mje klasika to je jasné.