Kull Dobyvatel

47%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Jako film na jedno použití to vůbec není špatné. Nepatřím mezi ty, co to nesnáší za každou cenu, ale znovu bych to vidět nemusel.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Něco jako natáhnutější a nudnější díl Hercula.
Fingon
16 886 bodů
6
Přes všechnu svou špatnost a vytýkané nedostatky mě Kull Dobyvatel pobavil. Conanovi sice nesahá ani po kotníky, ale soundtrack se mi opravdu líbí. Touto sekyrou já vládnu!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Ucházející. Bijec alá Conan v podprůměrném podání.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Jasně, já chápu to, že Herkules už netáhne tolik, jako v letech minulých, ale tímhle filmem si Kevin Sorbo zrovna dvakrát nepolepšil, protože to byla fakt hrozná kravina. Tia Carrere taky už má svoje roky, ale pořád je to celkem pěkná slečna.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Sice poněkud koukatelnější než Dračí doupě, ale pokud jde o srovnání se stařičkým Conanem (oběma díly), tak těm to nesahá ani po kotníky. A to je co říct, protože Conan je sice jeden z praotců filmové fantasy, ale nijak oslnivé dílo to není. Kull ale působí tak neuvěřitelně levně a neuměle, že mě to v dnešní době až zaráží. Škoda, Kevin Sorbo není v hlavní roli zas takové dřevo, aby ten film musel dopadnout takhle.
Lemmy01
337 bodů
5
Je to céčko, Sorbo je pařez, ale zároveň jde o pořádnou guilty pleasure. A hlavně - soundtrack je pecka. To propojení typické a jednoduché tum-tum soundtrackové klasiky a rockové kytary je skvělé (zajímalo by mě, zda na tom má nějaký vliv sám Sorbo, který je nadšenec do kytarové hudby a prý hodně dobrý kytarista ... aneb "tohle není Jim Beam"). Zajímavé na Sorbovi je to, že ač to na něm nemusí být tolik vidět, byla doba, kdy cvičil s činkami prakticky denně (v době jeho největší "slávy" s Herculem). Po nějakých třech infarktech svůj život (i to časté cvičení) musel prý přehodnotit.