Křtiny

67%
Křtiny
Plakát traileru
Komedie o dvou náměstcích a jednom ředitelském křesle. Inženýr čirůvka je usedlý padesátník, odborník a slušný člověk, ale není ctižádostivý. Jeho sekretářka Karolína však nemíní čekat, až ředitele odcházejícího do důchodu nahradí podlézavý náměstek Humpl. Donutí proto Čirůvku, aby se pokusil Humplovi přebrat jeho novou mladou sekretářku Martinu. Nesmělý náměstek pozve dívku na výlet a vymluví se na křtiny svého podřízeného Ryzce. Teprve cestou se dozví, že se křtiny nekonají.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Takový lepší průměr a standardní normalizační film bez šťávy a hlubší myšlenky. Ve filmu se to hvězdami filmu své doby jen hemží, ale ani oni nedokázali pozvednout film na více než lepší průměr. Film dostává na můj vkus v televizi hodně prostoru na úkor daleko lepších snímků.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Průměrná normalizační komedie a typický bolševický mainstream, který je obsazený populárními hvězdami své doby. Dívat se na to dá, smysl to nedává, scenáristicky je to vykonstruované ad absurdum a dnešní divák to nemá šanci při nejlepší vůli pochopit. Na druhou stranu Podskalský točit rozhodně uměl.

Dodatečné informace

Původní název:
Křtiny (více)
  • Československo Křtiny
Premiéra v ČR:
1. 12. 1981
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Křtiny je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch