Komisař Rex

50%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Těch 10 % je jen a pouze pro Rexe. Nikdo jiný si za tenhle podivínský seriál nezaslouží ani procento. Tvůrci rádi přidávají na dramatičnosti a i tu nejběžnější situaci tak vyženou do extrému. Věřím,že si to své diváky najde,ale mne tímto TV Prima spíše odradí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Komisař Rex není dobrá detektivka. Postupem času, jak se měnil vyšetřovatel ( Rexův parťák ) šla kvalita ještě dolů. První díly řekněme kolem 50%, nové tak 10%. Celkově dávám tedy 30%. Příběhy emají extra dobrý nápad a navíc je vše dost přitažené za vlasy. Poku dojde na přestřelku, ani nemluvím a dalo by se pokračovat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Abych řek pravdu tak mi ten pes leze krkem. Nekonečně stejné díly plné "německých" zápletek a Rex atakující všechny zločince, kteří si vždy "náhodou" stoupnou k vyvýšenému místu, odkud by se dalo dobře skákat. Trapné.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Za Rexe.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Nejchlupatější a nejroztomilejší komisař v dějinách. Asi je to to nejlepší, co k nám dorazilo z Rakouska a Německa. Dnes už taky vlastně kus historie, vždyť Komisař Rex má skoro pětadvacet let! Líbilo se mi, jak Rexovi chutnaly housky se salámem. Bohužel ty další "nastavované kaše" už byly horší a horší a horší a horší. Kommissar Rex mi ukázal, jak úžasné plemeno je vlčák, i když ty příběhy jako takové nebyly nic moc.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Od malička jsem na Rexe koukal. Byla to moje srdeční záležitost ale postupem času se z toho stávala čim dál tim větší hovadina. Přibívali pořádné detektivky a já jsem na Rexe přestal koukat. Za mě hoodně slabé *** protože jsem u tohodle filmu vyrůstal.
Floridsky
4 376 bodů
6
Když jsem byl malý (zhruba rok 2011:D), tak jsem nepotřeboval seriály jako jsou dnes. Stačilo zapnout bednu, naladit některou stanici a byl tam pes. (Německý ovčák, stejný jakého jsme měli my u strejdy na chalupě.) Spolu s Kobrou 11, Texaským Rangerem nebo Hvězdnou bránou jsem měl na odpoledne vystaráno. I dnes se občas kouknu, když na to zrovna narazím. Kupodivu 1-5 série jsou dobré, ale pak už to jde z kopce dolů.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pěkný seriál.Snad nejznámější pes.Takový místy i zábavný seriál.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
3.5
Seriál, kterých rakouské a německé týmy natáčí velká množství a tento celkem vyniká. Škoda jen, že seriál pokračoval i po "smrti" prvního komisaře (a tím nemyslím psa). Jinak výkony psího hrdiny jistě zaujmou, co se týče jednotlivých detektivních příběhů nic moc.
Jonák
Jonák
1 659 bodů
8
Krásný případ toho, jak to dopadá, když se z potencionálně dobrého seriálu stane "nekonečný" s nudným dějem. Proto HODNOTÍM POUZE PRVNÍCH 5 sérií (každá má kolem 10 dílů). Jak první komisař Moser, tak 2. Brandtner byli vážně dobrý. Každý z dílů měl spád, dobré kriminální zápleky a do všeho byl krásně zapojován pes Rex.

Leč postupem času (tj. od 7. série) byla obměněna většina původních herců (z výjimkou patologa, který přetrvává ve všech natočených sériích) a scénář šel rapidně dolů. Myšlenka filmu, točícího se okolo inteligentního psa byla vyždímána již koncem cca 5. série, a dosud mi zůstává stát rozum nad tím, co bylo vlastně obsahem zbylích sérií. Pokud bych měl tedy hodnotil film jako celek - všechny série, tak cca 3/10.
  • Psa rexe si snad zamiluje každý
  • Dobré kriminální případy, děj má spad
  • Vtipné scény