Kniha džunglí

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Kniha džunglí patří vůbec k tomu nejlepšímu od Disney. Nádherná animace s výbornými postavami a příběh,který dokáže nadchnout i ty náročnější diváky. Vždyť příběh chlapce,který vyrůstá v džungli zná za ty léta snad úplně každý. Písničky jsou chytlavé a dobře odzpívané.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Stará pěkná Disneyovka. Je to takové rozkřepčené, taneční a uzpívané a pro dospělé publikum spíše již z povinnosti. Děti to může oslovit i dnes, zpracování je nenásilné a prostě se to točilo pro ty nejmenší diváky. Klasika která stárne velmi pomalu a má i dnes své místo.
Fingon
16 886 bodů
6
Opravdu hodně slabá disneyovka, jejímž jediným kladem jsou naprosto úžasná kukadla dívčiny na konci. PROČ DĚLAJÍ Z MÉHO MILOVANÉHO BALÚA TAKOVÉHO IDIOTA?!
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Animák od Disneyho přesně v té poloze, kde ho mám nejraději- dobrodružný, nenáročný, originální, vždy zábavný a s minimem moralizování. Příběh sice takřka o ničem, ale okořeněný úžasně vtipnými a roztomilými postavami (sloní plukovník rulez!), skvělými hláškami a fantastickými "akčními" pasážemi, kde zábava dosahuje vrcholu. Je to pořád dost dětinské a bez emocí, narozdíl od takového Lvího krále, ale svůj účel to vyplňuje znamenitě.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Jedna z Disneyovek na kter ése nezapomíná kouzelný příněh podle slavného románu lterý vá s dostane o svou animací která je typická pro Disnyovky ale samozřejmě je film pro děti takže typicklé chyby animáků ale je jich celkem méně než je to dnes rutinou.
  • příběh
  • animace
  • CZ dabing
  • dětské
alexik789
2 512 bodů
7
Animovaný film pro celou rodinu. Tento film jsem dříve vedle Medvídka Pú hodně milovala. Je to typický animovaný film, který se rozhodně bude líbit vaším dětem. Jen nevím, nevím jestli se bude líbit dospělým, to vám nemohu zaručit. Vtipný animák.