King Kong

65%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Mám rád tyto staré klasické snímky. Jsou důkazem,že i velké filmy jde natáčet bez spousty digitálních triků. Úžasná řemeslná práce. Tohle jsou ty pravé filmy,které definovaly svůj žánr. Všechno je to jen úžasná práce s kamerou,kostýmy a kulisy. No nádhera!
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Filmu přidávám procenta za velikánské vzpomínky z dětství, kdy jsem to viděl v kině na velkém plátně a skutečně jsem to baštil a navíc krásná Jessica Lange. Ouu! Opičák je tady skutečně úžasný a i Jeff Bridges se snaží, navíc Charles Grodin je správný lunetik. Na druhou stranu je to dlouhý. jenže ty emoce. Ale jo. Baví mě to.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
V dětství jsem se na to díval pořád dokola a obrovský chodící opičák mi svým příšerným řevem vskutku naháněl hrůzu. Teď jsem to viděl zase po delší době a svým příšerným řevem mi naháněla hrůzu prozměnu Jessica Lange. Není to vůbec špatná verze, ale na to, že je o víc jak 40 let novější než první film, zaostává za ním opravdu o dost.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
No co, v té době nebyly takové možnosti a efekty jako dnes.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Na filmu se podepsal už čas. Efekty z pohledu moderního diváka přijdou dosti zastaralé a dnes je kde jaký green screen pošle k ledu. Navíc je Kong celkem děsivý, takže super. Jen tu správnou verzi vidím až po roce 2005, kde je Kong pod dohledem Petera Jacksona.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
0
Je to trapný.Film vůbec nerespektuje originál,což by ani nevadilo kdyby tvůrci měli v rukávu nějaký smysluplný děj.Verze z roku 2005 sice děj kopíruje,ale je vidět že Peter Jackson do svého King Konga vložil srdce.Tady se přes půlku filmu nudíte při scénách na lodi a pak když se už k něčemu schyluje,tak zjistíte že film za 20minut končí.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
7
nejslabší ze všech verzí.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6
Pokus zpracovat King Konga trochu jinak a "moderněji" dal vzniktout tomuto spíše průměrnému filmu.
jfuska
124 bodů
7.5
V tomto případě nejde o remake, ale o jiný příběh. Děj je zasazen do modernější doby a celkové poselství filmu vyznívá jinak. Mám tento film raději než remake z roku 2005, protože si šel svou cestou a přinesl vlastní nápady. Závěr je velice povedený a zajímavý.