Kdopak to mluví

66%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Můj oblíbený film v dětství. Takto nějak si představuji rodinnou komedii, která dokáže oslovit všechny generace. Díky obsazení Johna Travoltu je snímek o to zajímavější. Nechybí zde humor a dojmné chvíle. Navíc dítko bylo roztomilé a jeho myšlenkové pochody trefné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jeden z mála filmů, kde mi nevadí dabing. Příjemná a pohodová komedie s několika nápady, sympatičtí herci i postavy a dobrá zábava. Na televizní pokoukání dostatečné. Zcela.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
V dětství jsem to viděl, v dospělosti bych si už netroufl. Nápad je ale originální. Kojenec hlasem Bruce Willise (ne český dabing si skutečně nepouštějte, tam ho dabuje nějaký šílený dědek) komentuje snahy o svou výchovu pěkné třicátnice (Kirstie Alley) a živelného taxikáře Jamese (John Travolta). Divácky to byl megahit a z nějakého neznámého důvodu se tvůrci rozhodli natočit zbytečná dvě pokračování. Na nedělní sychravé odpoledne s ratolestmi, proč ne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Hodně úspěšná a zábavná komedie, která určitě pobaví větší část publika.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Příjemná rodinná komedie.Pobaví i potěší.Jednou za čas to sleduji rád.
Kuca25
2 132 bodů
6
Pro mě už taková kultovní komedie. Je to ten typ filmu na který jsem se koukal jako dítě. Vždy ho dávali v televizi a já se vždy rád koukl. Zbožňuju herecký výkon Travolty ve svý roli je naprosto přirozený. Musím říct že nápad aby bylo slyšet co si dítě myslí mi přišel opravdu zábavný, občas Mike prostě dodal ten správnej názor. Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky ale i když ten film mám rád 4 si prostě nezaslouží. Jinak se na něj vždy rád podívám.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Jednou za čas je to i z kouknutelný.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Příjemná oddechová komedie pro celou rodinu se známým hereckým obsazením.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8
Je to krásná klasika, první díl je jako vždy nejlepší. Je to krásná rodinná komedie na chvíle pohody.