Netflix v červnu nabídne Arnolda, Zaklínače i dokument o Tour de France

Netflix v červnu nabídne Arnolda, Zaklínače i dokument o Tour de France
Netflix červen | Netflix
Černé zrcadlo (bez data premiéry)
Černé zrcadlo
Černé zrcadlo
85%
Po čtyřech letech se tento populární mysteriózní sci-fi seriál vrací se šestou řadou. Připravte se na další zneklidňující příběhy, ve kterých se hlavních rolí ujali například Aaron Paul, Auden Thornton nebo Ben Barnes.
Black Mirror: trailer k 6. řadě | Netflix

1. června

Krásný život
Krásný život
Krásný život
63%
Dánské drama. Elliott je mladý rybář a nadaný hudebník s krásným hlasem. Na jedné párty ho nečekaně objeví úspěšná hudební producentka Suzanne. Elliott se následně stěhuje do velkoměsta a jeho cílem je prorazit. V patách je mu však jeho minulost, která neohrožuje jen jeho sen, ale i začínající romanci se Suzanninou dcerou Lily...
Krásný život: trailer | Netflix
LEGO Ninjago: Dragons Rising
LEGO Ninjago: Dračí povstání
LEGO Ninjago: Dračí povstání
76%
První řada nového animovaného LEGO seriálu ze světa Ninjago. Mnoho legendárních světů se spojilo v jediný, ovšem rovnováha mezi nimi je velmi křehká. Spinjitzu Ninja Master tak musí vycvičit nové hrdinné bojovníky, kteří mu pomohou najít draky všech živlů a porazit zlé síly, které tento nově vzniklý svět ohrožují...
Chris Wyatt
Den po dni
Den po dni
Den po dni
75%
Japonský seriál mapující události z Fukušimy v roce 2011, kdy došlo k jadernému ohrožení. Mohli za to zaměstnanci elektrárny, nebo byli skutečnými hrdiny, kteří zabránili tomu, aby nedošlo k ještě většímu neštěstí? Podívejte se na věc ze tří úhlů pohledu a zjistěte, co se tam tehdy skutečně stalo.
Den po dni: trailer | Netflix

2. června

Manifest
Manifest
Manifest
73%
Závěrečná část čtvrté řady seriálu. Po divokém turbulentním letu 828 společnosti Montego se letadlu konečně podařilo přistát a všem na palubě se velmi ulevilo. Ovšem jen do té chvíle, než zjistili, že na zemi mezitím uběhlo pět let a jejich rodiny, přátelé a známí už je oplakali a pokračují v životě bez nich. Tváří v tvář tvrdé realitě dostane mnoho z nich druhou šanci. Jejich nové životy začínají, ale pod jejich povrchem se skrývá velká záhada, která některé z nich předurčuje k něčemu, co si nikdy ani nedokázali představit. A teď nastal jejich čas...
Manifest: trailer na 4. sérii | Netflix
Missed Connections
Missed Connections
Missed Connections
43%
Filipínská romantická komedie. Po nezapomenutelném setkání se nenapravitelná romantička rozhodne obrátit na mobilní aplikaci, aby jí pomohla někoho vypátrat. Je to však skutečně ten, kterého hledá?
Missed Connections: trailer | Netflix
Ricos de amor 2
Ricos de Amor 2
Ricos de Amor 2
57%
Pokračování brazilské romantické komedie Zamilovaný boháč. Paula se rozhodla, že bude pracovat jako lékařka v Amazonii. Teto si nicméně neumí představit, že by byl tak daleko od ní, a tak přesvědčí své partnery, ale v jedné z vesnic v oblasti založili rajčatovou farmu. Mělo jít jen o zástěrku, jak být s milovanou ženou, jenže brzy se ukáže, že jeho firma je na tom finančně velmi špatně a že ani vztah s Paulou nebude tak snadný...
Ricos de Amor 2: trailer | Netflix
Senzace
Senzace
Senzace
76%
Indický kriminální seriál o šokující vraždě novináře, ze které je obviněná jeho kolegyně Jagruti Pathak. Roky patřila mezi nejlepší novinářky v oblasti kriminálních případů, jenže teď ji okolí podezřívá ze zločinu, ke kterému měla prý využít svých kontaktů s podsvětím. Podaří se jí dokázat svou nevinu?
Senzace: trailer | Netflix
Valeria
Valeria
Valeria
70%
Třetí řada španělského komediálního seriálu. Valeria a její tři kamarádky mají recept na všechno, včetně manželské a tvůrčí krize.

5. června

Královny Baracudy
Královny Barakudy
Královny Barakudy
64%
Švédský kriminální seriál na motivy skutečných událostí. Skupina dospívajících dívek z bohatého předměstí Stockholmu je znuděná svým privilegovaným životem a v polovině 90. let začne vykrádat své naivní bohaté sousedy. Přes den jsou dokonalými studentkami a dcerami, ale v noci se mění na lehkovážné zločince rebelující proti společnosti. Dělají si, co chtějí, protože si myslí, že je nebude nikdo nikdy podezřívat...
Královny Barakudy: trailer | Netflix

6. června

My Little Pony: Ukaž se
My Little Pony: Bridlewoodstock
My Little Pony: Bridlewoodstock
AI
58%
Čtvrtý speciální díl seriálu s podtitulem Bridlewoodstock. Naše pětka oblíbených poníků se v nové epizodě snaží uspořádat hudební festival v rámci každoroční výjimečné události Lumi-Bloom, kdy bioluminiscentní rostliny opět po roce rozkvetou.
My Little Pony: Bridlewoodstock: trailer | Netflix

7. června

Arnold
Arnold
Arnold
77%
Dokumentární seriál věnovaný životu a kariéře Arnolda Schwarzeneggera. Třídílný pořad zachycuje jeho cestu z rakouského venkova do nejvyšších pater amerického snu.
Arnold: trailer | Netflix
Love is Blind: Brazil
Láska je slepá: Brazílie
Láska je slepá: Brazílie
56%
Třetí řada brazilské verze seznamovací soutěže, kde se páry dávají dohromady bez toho, aniž by se viděly.

8. června

Tenkrát poprvé
Tenkrát poprvé
Tenkrát poprvé
77%
Poslední řada komediálního seriálu pro náctileté. Sledujte nová dobrodružství a trable dospívající středoškolačky Devi, kterou čeká maturitní ročník a výběr vysoké školy.
Tenkrát poprvé: trailer na 4. řadu | Netflix
Tour de France: Bez příkras
Tour de France: Bez příkras
Tour de France: Bez příkras
82%
Nový sportovní dokumentární seriál, který si tentokrát posvítí na zákulisí jednoho z nejslavnějších cyklistických závodů světa – Tour de France.
Tour de France: Bez příkras

9. června

El asesino de la baraja
El asesino de la baraja
El asesino de la baraja
61%
Španělský dokumentární seriál o sériovém vrahovi, který na místě činu zanechával karty a terorizoval Španělsko v roce 2003.
El asesino de la baraja: trailer | Netflix
Čmuchalové
Čmuchalové
Čmuchalové
81%
Jihokorejský akční seriál o dvojici mladých boxerů, která se spojí s benevolentním mužem půjčujícím peníze, aby společně bojovali proti místnímu lichváři ničícímu životy lidí kolem nich.
Čmuchalové: trailer | Netflix
Lidské zdroje
Lidské zdroje
Lidské zdroje
65%
Druhá řada amerického animovaného seriálu pro dospělé.
David Thewlis, Bobby Cannavale, Jemaine Clement, Nick Kroll, Pamela Adlon, Thandiwe Newton
Tex Mex Motors
Tex Mex Motors
Tex Mex Motors
67%
Americká reality show věnovaná přestavbám starých automobilových vraků z Mexika.
Tex Mex Motors: trailer | Netflix
Aha, já rostu!
Aha, já rostu!
Aha, já rostu!
52%
Holandská komedie na motivy rodičovství. Anna je úspěšná právnička, která se po rodičovské vrací do práce. Má se ve firmě stát partnerkou, což ji staví do náročné pozice, neboť si ještě neumí úplně představit, jak starost o rodinu a práci skloubit dohromady. Přidá se tedy do mateřského klubu, který založila Kim, aby jí někdo poradil. Kim je matkou dvou dětí. Se svou manželkou počala děti díky dárcovství spermatu od kamaráda Kaje. Kaj dosud do chodu rodiny nezasahoval, jenže Kim je nyní potřetí těhotná a nyní už Kaj chce být otcem, což rodině dost komplikuje život.
A o radu žádá i třetí členka klubu Ilse. Ta si se svým marockým manželem ještě nevyříkala, jak budou vychovávat svého syna. Rádi by totiž, aby byl Nizozemec i Maročan současně. Jenže obě kultury jsou dosti odlišné a najít kompromis je náročné. Zvlášť, když se k nim právě přistěhovala tchyně s tím, že jim bude s malým pomáhat... Dokážou to společně vyřešit?
Aha, já rostu!: trailer | Netflix
Tenhle svět mě nedostane
Tenhle svět mě nedostane
Tenhle svět mě nedostane
81%
Italský animovaný komediální seriál. Zerocalcare by rád pomohl dávnému kamarádovi, který se nedávno nastěhoval zpět do sousedství, aby se tu opět cítil jako doma. Ovšem zdá se, že to je úkol nad jeho síly...
Valerio Mastandrea, Zerocalcare
Merve Kült
Buď sama sebou
Buď sama sebou
52%
Turecká romantická komedie. Merve se rozhodla pro bohémský život, ovšem vypadá to, že on si nevybral ji. Aby se vyhnula soudnímu vystěhování, je nucená najít si práci. Setkání s jejím novým nadřízeným jí obrátí život vzhůru nohama.
Merve Kült: trailer | Netflix

13. června

Amy Schumer: Emergency Contact
Amy Schumer: Kontakt pro případ nouze
Amy Schumer: Kontakt pro případ nouze
55%
Stand-up speciál komičky Amy Schumer.

14. června

Naše planeta
Naše planeta
Naše planeta
84%
Druhá řada přírodopisného dokumentu s komentářem Davida Attenborougha. Díky novým inovativním metodám natáčení se diváci a divačky podívají na to, jak a proč zvířata po celém světě migrují.
Naše planeta: teaser trailer na 2. sérii | Netflix
Madre de alquiler
Náhradnice Yeni
Náhradnice Yeni
71%
Mexický dramatický seriál. Aby zachránila život otci, mladá žena souhlasí, že se stane náhradní matkou pro bohatou mexickou rodinu. Když se však po náročném porodu probudí, má v náručí dítě s hendikepem, které rodina odmítá přijmout. Udělá vše pro to, aby zatajila, kdo je jeho otcem...
Náhradnice Yeni: trailer | Netflix

16. června

Black Clover: Meč Krále čarodějů
Black Clover: Meč Krále čarodějů
Black Clover: Meč Krále čarodějů
71%
Anime snímek na motivy populární stejnojmenné mangy. Hlavním hrdinou příběhu je chlapec Asta, který se narodil bez jakéhokoli čarodějného nadání, a přesto se stal jedním z nejmocnějších kouzelníků.
Black Clover: Meč Krále čarodějů: trailer | Netflix
Vyproštění 2
Vyproštění 2
Vyproštění 2
72%
Tyler Rake v podání Chrise Hemswortha je zpět. Tentokrát ho čeká nový nebezpečný úkol – zachránit rodinu nemilosrdného gruzijského gangstera z vězení, ve kterém ji drží. Pokračování snímku Vyproštění.
Vyproštění 2: 2. trailer, české titulky | Netflix

17. června

Kingdeoraendeu
Království úsměvů
Království úsměvů
68%
Romantický jihokorejský seriál. Elegantní, šarmantní, inteligentní Ku Won má všechno kromě vzpomínek na svou matku. Aby si ji připomněl, zamíří do hotelu King, kde kdysi společně pobývali. Hned po svém příjezdu však potká zdejší královnu pohostinnosti Čon Sa-Rang, zaměstnankyni, která to z recepční dotáhla na nejvyšší post. Jenže problém je v tom, že Ku Won přímo nesnáší strojené a neupřímné úsměvy.
King The Land: trailer | JBTC
Yibeon Saengdo Jal Butakhae
Yibeon Saengdo Jal Butakhae
Yibeon Saengdo Jal Butakhae
80%
Jihokorejský fantasy romantický seriál. Ban Či-Um má zvláštní schopnost, že si pamatuje všechny své minulé životy, jež prožila. Pokaždé mezi osmým a dvanáctých rokem začne získávat minulé vzpomínky a s nimi pak žije až do smrti, ale stále doufá, že až se příště narodí, bude to jinak. Ve svém osmnáctém životě se jako dívka Jun Čo-Won spřátelila s chlapcem jménem Mun Se-Ha a byli si velmi blízcí. Nyní je tu však život číslo devatenáct a Či-Um potkává Se-Ha znovu. Je dospělý, a protože v mládí přišel o všechny, které kdy miloval, včetně Čo-Won, uzavřel se do sebe a nevytváří si k lidem kolem sebe žádné vztahy. Když se však v jeho životě objeví záhadná žena, která ho, zdá se, zná, začnou se věci měnit...

19. června

Not Quite Narwhal
Jednorožec z moře
Jednorožec z moře
70%
Animovaný fantasy seriál pro nejmenší publikum. Zábavu milující Kelp si dosud myslel, že je narval, stejně jako zbytek jeho rodiny. Nyní však zjistil, že je ve skutečnosti jednorožec! A než aby si vybral, kam chce patřit, rozhodl se, že bude obojí, narval i jednorožec v jednom. Teď už jen zbývá skloubit život po vodou a na souši...
Not Quite Narwhal: trailer | Netflix
Take Care of Maya
Postarejte se o Mayu
Postarejte se o Mayu
79%
Dokument o desetileté Maye Kowalské, kterou přijali do nemocnice s bolestmi, které lékaři nedokázali vysvětlit. Vedly k obvinění z domácího násilí, jež mělo tragické následky... Kam až sahá kompetence lékařů a jejich schopnost nás léčit?

21. června

Break Point
Break Point
Break Point
74%
Sportovní dokument o tenise pokračuje novými díly, které opět zavedou publikum nejen na tenisové kruty, ale i do jejich zákulisí.
Break Point

22. června

Pojďme se rozvést
Pojďme se rozvést
Pojďme se rozvést
67%
Japonský romantický seriál. Manželský pár už spolu nechce být, proto se rozhodne pro rozvod. Oba jsou optimističtí a věří, že brzo bude všechno za nimi. Jenže opak je pravdou. Kvůli mnoha okolnostem se musí spojit, aby spolupracovali a dosáhli svého cíle...
Pojďme se rozvést: trailer | Netflix
Schlafende Hunde
Spící pes
Spící pes
60%
Německý kriminální seriál. Bývalý špičkový kriminalista Mike a mladá prokurátorka Jule mají dva naprosto rozdílné důvody obnovit vyšetřování uzavřeného případu vraždy soudce. Jakmile to udělají, otevřou Pandořinu skříňku, jež je zavede do nejvyšších kruhů policie i soudnictví. Oba rychle pochopí, že musí spolupracovat, odhalit skutečného pachatele a zjistit, jak všechny tyto události souvisej s teroristickým útokem, kterým ochromil Berlín před osmnácti měsíci.
Schlafende Hunde: trailer | Netflix
Okouzlení
Okouzlení
Okouzlení
57%
Komediální seriál o Marco o nebinárním dvacátníkovi, kterému se naskytne životní příležitost díky práci pro bývalou supermodelku Madolyn, nyní majitelku úspěšné kosmetické značky. Někdo ze zaměstnanců její firmu ohrožuje a Marco má pro nic zjistit, kdo to je. Výměnu za tuto službu mu Madolyn slíbí, že ho vše naučí, ale zároveň ho varuje, že tento svět je hezký pouze navenek...
Skull Island
Ostrov lebek
Ostrov lebek
68%
Animovaný dobrodružný seriál o trosečnících, kteří se pokoušejí uniknout z tajemného nezmapovaného ostrova, obývaného nebezpečnými titány v čele s bájným King Kongem.
Skull Island: trailer | Netflix

23. června

iNumber Number: Jozi Gold
iNumber Number: Zlato z Johannesburku
iNumber Number: Zlato z Johannesburku
31%
Jihoafrický akční film. Tajný policista je pověřený vyšetřováním krádeže zlata. V průběhu případu si však musí vybrat, zda zradí své svědomí, nebo zákon.
iNumber Number: Jozi Gold: trailer | Netflix
Hon na vrahy
Hon na vrahy
Hon na vrahy
65%
Třetí řada kriminálního dokumentárního seriálu, ve kterém o skutečných případech podávají svědectví sami vyšetřovatelé.
Hon na vrahy: trailer na 3. sérii | Netflix
King of Clones
Král klonů
Král klonů
58%
Dokumentární seriál o nechvalně proslulém korejském vědci posedlém lidským klonováním.
Pokémon: Cesty mistrů
Pokémon: Cesty mistrů
Pokémon: Cesty mistrů
77%
Třetí část nového seriálu o pokémonech. Ash nadále bojuje ve světové sérii a snaží se dosáhnout vrcholu, zatímco jeho kamarád Goh ho doprovází a na společné dobrodružné cestě sbírá své pokémony.
Dokonalý objev
Dokonalý objev
Dokonalý objev
49%
Americká romantická komedie. Po ošklivém rozchodu a propuštění z práce se Jenna rozhodne vrátit do New Yorku a opět oživit svou kariéru v oblasti módy. Ví, že na napravení své reputace má jen jediný pokus, proto zatne zuby a začne pracovat pro bezohlednou módní ikonu Darcy. Jenže jaksi nepočítala s tím, že se zamiluje do svého mladšího kolegy, ze kterého se navíc vyklube šéfčin syn. Bude Jenna ochotná pro svůj nový vztah všechno riskovat?
Dokonalý objev: trailer | Netflix
Láska přes okno: Dálka
Láska přes okno: Dálka
Láska přes okno: Dálka
55%
Pokračování španělského romantického filmu Láska přes okno. Ares se přestěhoval do Švédska, aby tu nastoupil na univerzitu. Musí se vypořádat s tím, že jeho láska zůstala ve Španělsku. Ustojí jeho vztah s Raquel vzdálenost, která je dělí? Pomoci by mohlo společné léto u moře, ale i tady číhá mnoho přitažlivých nebezpečí a pochybností o tom, zda jsou dost silní je ustát...
Láska přes okno: Dálka: trailer | Netflix

28. června

Eldorado: Everything the Nazis Hate
Eldorado: Co náckové nesnesou
Eldorado: Co náckové nesnesou
77%
Německý dokument o slavném berlínském nočním klubu, který byl ve dvacátých letech 20. století centrem queer komunity. O svobodu je připravil nástup Adolfa Hitlera k moci.
Run Rabbit Run
Run Rabbit Run
Run Rabbit Run
47%
Americký thriller o lékařce, která se musí postavit své minulosti i všemu, čemu kdy věřila, když si začne všímat změn v chování své dcery.
Greta Scacchi, Daina Reid, Shabana Azeez, Sarah Snook, Julia Davis, Damon Herriman
Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators
Svaly a skandály: Příběh amerických gladiátorů
Svaly a skandály: Příběh amerických gladiátorů
73%
Dokument o strmém vzestupu a dramatickém pádu jednoho z největších televizních projektů 90. let minulého století – sportovní soutěže American Gladiators.

29. června

Ōoku
Óoku: Skryté komnaty
Óoku: Skryté komnaty
70%
Japonský romantický anime seriál na motivy stejnojmenné mangy. Záhadná nemoc vyhubila 75 % mužské populace a většinu postů, které dosud zastávali, zabraly ženy, včetně šóguna. Muži jsou nyní velmi vzácní a jsou pod přísnou ochranou s ohledem na zachování lidstva. Ti nejhezčí z nich navíc míří do Ooku, vnitřního paláce šóguna...
Ōoku: trailer | Netflix
Zaklínač
Zaklínač
Zaklínač
72%
První část třetí řady seriálu, ve které se naposledy v roli Geralta z Rivie objeví Henry Cavill. Druhá část této řady zamíří na Netflix v červenci.
Zaklínač: teaser trailer na 3. sérii | Netflix

30. června

Nimona
Nimona
Nimona
77%
Animovaný fantasy film. Vítejte ve futuristickém středověku, kde je jeden z rytířů obviněný ze zločinu, který nespáchal. Jediným, kdo je schopný pomoci mu prokázat nevinu, je Nimona, nevypočitatelná náctiletá holka – měňavec, které přísahal zabíjet.
Nimona: teaser trailer | Netflix
Je to dort?
Je to dort?
Je to dort?
59%
Druhá řada kuchařské reality show o neuvěřitelně realistických dortech. Soutěžící mají za úkol obalamutit porotu a získat tak finanční odměnu.
Selleobeuriti
Celebrita
Celebrita
75%
Jihokorejský seriál z prostředí showbyznysu. Hlavní hrdinka Seo Ah-ri se přes noc stane celebritou. Vyrovnat se se slávou, ohromnou konkurencí a zcela novým prostředím nebude nic snadného.

Kinolog: Malá mořská víla si rasistický povyk nezaslouží. Kritizovat ji musíme za něco jiného
Ostatní28. 5. 2023
Kinolog: Malá mořská víla si rasistický povyk nezaslouží. Kritizovat ji musíme za něco jiného
Pro inspiraci na další zajímavé filmy a seriály se můžete podívat na přehled nejlepších filmů a seriálů na Netflixu.