Na trhu je nová streamovací platforma. Francouzský Canal+ bude produkovat i české pořady

Na trhu je nová streamovací platforma. Francouzský Canal+ bude produkovat i české pořady
Django | Canal+
Společnost Canal+ spustila v České republice a na Slovensku novou streamovací službu. Jde o VOD knihovnu doprovázenou lineárními televizními programy, s jejichž provozem má Canal mnohaletou zkušenost. Jde o předního evropského televizního a filmového producenta, jeho obsah je tedy částečně známý napříč dalšími platformami.
I v Česku se chce Canal+ profilovat jako dodavatel vlastního obsahu, především sportovních přenosů (Canal+ Sport u nás začal působit už před nějakou dobou), filmů a seriálů. Předplatné je možné zakoupit na webové stránce a obsah lze sledovat prostřednictvím aplikace pro smart TV, mobilní telefony a tablety. Měsíční předplatné vyjde na 189 Kč.
Django
Hlavním lákadlem je v tuto chvíli česká i slovenská premiéra anglicky mluveného seriálu Django (2022), který se na obrazovkách objeví 11. května, ale ve VOD aplikaci bude dostupný již 4. května. Desetidílná série je volně inspirovaná stejnojmenným italským westernem z roku 1966 režiséra Sergia Corbucciho, který proslavil Franca Nera a byl také předlohou pro Nespoutaného Djanga Quentina Tarantina. V hlavních rolích se představí evropští herci Matthias Schoenaerts (Dánská dívka, Na dřeň, Kursk) a Noomi Rapace (Prometheus, trilogie Milénium).
Prvním tuzemským projektem služby pak bude koprodukční Dcera národa podle životního příběhu Zdeňky Havlíčkové, dcery Karla Havlíčka Borovského. Seriál točí společnost Barletta Matěje Chlupáčka a Maji Hamplové, kteří stojí i za Ivetou od Voya. Dramaturgem a showrunnerem je Miro Šifra, jenž přišel s Rédlem a Zrádci, tedy nejlepšími z projektů České televize posledních let. Scénář napsala Lucie Vaňková. Šestidílná minisérie bude moderní romantickou komedií. V hlavní roli se objeví Antonie Formanová.
Canal+ Group má po světě (především v jeho frankofonní části) přes 25 milionů předplatitelů a předplatitelek a je zastoupená v 50 zemích světa. Díky tomu, že společnost vlastní na 116 televizních kanálů, má v portfoliu velké množství seriálů. Jako prominentní koproducent sdružuje i část obsahu dostupného na platformách jako Netflix, Disney+ a Paramount+.
Podívejte se na přehled nejlepších filmů a seriálů na SkyShowtime.

Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu
Ostatní23. 4. 2023
Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu