Noční můra fanoušků Star Wars se stala skutečností. Světelnými meči se ohánějí extrémně okatí špunti

Noční můra fanoušků Star Wars se stala skutečností. Světelnými meči se ohánějí extrémně okatí špunti
Star Wars: Young Jedi Adventures | Disney
Přesto si tyto projekty své publikum našly, a ačkoli se řada z nich potýká s problémy a tvůrcům je vyčítána přílišná snaha udělat ze Star Wars rodinnou zábavu, nezávadnou i pro dětské publikum, dalo se na ně koukat. Jenže pro Disneyho je rodinná tvorba základ, studio se proto nespokojilo jen se seriály a filmy přístupnými pro odrostlejší děti. Kdepak, do světa předaleké galaxie podle nich musí být zasvěcení i ti nejmenší.
Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů
Star Wars: Young Jedi Adventures | Disney
Seznamte se s tedy se třemi padawany (Kai, Lys a Nubs), kteří se pod vedením mistra Yody připravují na to, aby se jednoho dne stali rytíři Jedi v nejnovějším seriálu Star Wars: Young Jedi Adventures, jenž na Disney+ zamíří příhodně 4. května, tedy na Star Wars Day.
K dispozici jsou i první obrázky, z nichž je jasné, že chybět nebudou ani světelné meče, ani oblíbení droidi. Podle dostupných informací má navíc krátce pro premiéře následovat vydání knih a komiksů pro malé čtenářky a čtenáře.

Kinolog: Avatar 2 je nejlépe udělaný film všech dob. Proč to většina lidí neuvidí?

Po 13 letech přichází pokračování 3D sci-fi Avatar. Je podobně technicky revoluční jako jednička, ale rozdílů si všimne jen trénované oko. Nadšení brzdí, že i druhý díl vychází z podobně problematických dějových konceptů.