Tonda Blaník je zpátky! Politikům končí prázdniny.

Tonda Blaník je zpátky! Politikům končí prázdniny.
Kancelář Blaník | Stream Seznam.cz
Fanoušci politické satiry Kancelář Blaník se konečně dočkali. Legendární lobbista Tonda Blaník (Marek Daniel) je zpět a chystá se se svým týmem spolupracovníků, asistentem Žížalou (Michal Dalecký) a sekretářkou Lenkou (Halka Třešnáková), znovu úřadovat. A o tom, že ve čtrnácti nových dílech nebude mít seriálové trio o neřešitelné situace nouzi, není pochyb. Stejně jako o tom, že s kontakty na správných místech je bezvýchodnost takových stavů relativní.
Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Marek Daniel
Kancelář Blaník | Stream Seznam.cz
„Tvůrčí pauza nám prospěla, možnost aktuálně se vyjádřit k dění v naší politice sice chyběla, ale měli jsme aspoň čas popřemýšlet o posunu blaníkovských postav a můžu naznačit, že živé jsou nejen kauzy, ale i Tonda, Lenka a Žížala,“ říká producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ.
„Věřím, že návrat Kanceláře Blaník do vysílání uvítají nejen diváci, kterým přinese nezkreslený pohled na současné politické dění v České republice, ale i politici. Těm 31. prosince epizodou Tony is back oficiálně končí půlroční prázdniny a následujících čtrnáct týdnů budou mít o zábavu postaráno,“ dodává s nadsázkou šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.
Marek Daniel
Kancelář Blaník - Tonda Blaník | Negativ
A jak rekapituluje rok 2015 samotný Tonda Blaník? Napoví jeho PFko. „Zdravim tě, rok se zase s rokem sešel, co? Dycky si řikám: Tondo, hlavně ať je za tebou vidět nějaká práce. A letos sme toho zvládli hodně. Narodila se Blanka, otevřeli sme metro v nemocnici, udělali z Andreje bioBabiše. Všecko světový unikáty. Pomohli sme sobě i občanům, a tak to má bejt. Přeju nám, ať je 2016 rok ještě mnohem větších sukcesů. Od silvestra zase řádim na Streamu, tak doufám, že mi budeš i nadále věrnej. Kamaráde, PF a drž se! Tvůj Tonda.“
Netrpěliví fanoušci Tondy Blaníka si mohou připomenout letošní sezónu zákulisním videem z natáčení v Karlových Varech.