Tyto herečky mají do křehkosti daleko

Tyto herečky mají do křehkosti daleko
Jessica Alba - Mechanik: Zabiják (2016) | Freeman Ent.
Díky emancipaci dávno platí, že hrdiny akčních filmů už nejsou výhradně jen muži. Kdepak. Silná žena, která to umí nandat Terminátorovi nebo Vetřelcům také není k zahození. Navíc se má mužské publikum i na co koukat, přeci jen Bruce Willis asi nikdy nebude tak sexy jako třeba Jessica Alba nebo Gina Carano. :-)
Věděli jste ale, že například tyto dvě krásky umí rozdávat rány i ve skutečnosti, navíc nejen díky dobře nacvičené bojové choreografii a kaskadérům? A nezůstane jen u nich. Rozdávat rány umí i řada dalších hereček.
Sarah Michelle Gellar
tyto-krasky-maji-do-krehkosti-skutecne-daleko
Sarah Michelle Gellar | 20th Century Fox Television
Sarah asi nejvíce proslula jako slavná přemožitelka upírů Buffy. A právě role v tomto seriálu ji přivedla k bojovým uměním. Ačkoli měla herečka k ruce kaskadérku, stejně musela projít výcvikem, aby věděla, co dělat v záběrech, kde se její dvojnice použít nedala. Tréninky se jí ale tak zalíbily, že v tréninku pokračovala i v soukromí a je držitelkou černého pásku v Taekwon-Du.

Lucy Liu
Lucy Liu
Lucy Liu
Jeden z Charlieho andílků je ženou mnoha talentů. Lucy je nejen nadanou herečkou, ale i umělkyní a sportovkyní. Od mládí se věnovala filipínskému bojovému umění Eskrima, které jí prý dalo neuvěřitelnou vnitřní sílu.

Jessica Biel
Jessica Biel
Blade: Trinity
Jessica se k bojovým sportům dostala stejně jako Sarah Michelle Gellar, tedy při natáčení. U Jessicy se jednalo o snímek Blade Trinity. Trénink ji zaujal natolik, že začala bojové umění trénovat i v soukromí, konkrétně kickboxu.

Gina Carano
Gina Carano
Gina Carano – Zkrat | Relativity Media
Tak u Giny je to spíše naopak, protože Gina byla nejdřív bojovnice a pak teprve herečka. Jako hvězda MMA a trénovaná zápasnice Muay Thai má zkušeností víc než dost, což nyní v akčních filmech zužitkuje.

Jessica Alba
Guru lásky
Jessica Alba | Paramount Network
Jessica uchvátila publikum hlavně jako tanečnice ať už jde o snímek Honey nebo Sin City, pohyblivá je ale každopádně i díky Taekwon-Du, ve kterém je nositelkou černého pásku.

Brenda Song
Brenda Song
Brenda Song
Brenda se stala slavnou hereckou hvězdičkou díky Disney Channel, málokdo ale asi ví, že ovládá nejen Kung Fu, ale i Taekwon-Do, ve kterém má černý pásek.