Nový trailer na třetí řadu Zaklínače slibuje epické loučení s Cavillem

Nový trailer na třetí řadu Zaklínače slibuje epické loučení s Cavillem
Zaklínač, třetí řada | Netflix
Zaklínač
Zaklínač
72%
Z téměř tříminutového traileru je patrné, že třetí řada bude mnohem temnější než předchozí sezóny a setkáme se v ní s větší mírou násilí. Showrunnerka Lauren Hissrich prohlásila pro Entertainment Weekle, že bude příhodným pompézním rozloučením s Cavillovou érou Geralta z Rivie, protože „Henry dal tomuto seriálu ze sebe hrozně moc, takže chceme důstojně a řádně uctít jeho vloženou energii“.
Zaklínač: trailer na 3. sérii, české titulky | Netflix
Uvidíme, jakým způsobem si slibovaná další sezóna získá publikum. Předchozí díly ho totiž zanechaly zklamané mnohem víc než premiérová řada, která rovněž zaznamenala kritické ohlasy. Diváci a divačky nejsou spokojení ani se čtyřdílným prequel s názvem Zaklínač: Pokrevní pouto, který měl premiéru v prosinci a u fanoušků a fanynek knižní předlohy v podstatě propadl. Rozlučka s Cavillem tedy musí dopadnout nad očekávání dobře. Příběh se zaměří především na rodinnou linii a mocnou princeznu Ciri, již může před pletichami a nástrahami okolního světa ochránit jedině Geralt.
Henry Cavill
Henry Cavill

Herec

A to ještě není všechno. Chystá se další seriálový spin-off, v němž by si měl zahrát Dolph Lundgren, vítězící nad rakovinou. Zatím však není jasné, koho herec a mistr bojových sportů známý především z Rockyho ztvární, ani kdy se připravovaná série dostane na VOD platformu.
Třetí řada Zaklínače bude mít rozdělenou premiéru. Prvních pět epizod bude k vidění od 29. června, zbytek přijde na řadu 27. července. A možná někomu přece jen ukápne slzička... Co říkáte, bude vám uhrančivý hlas Henryho Cavilla chybět?