Král mezi hororovými pořady ulovil pořádnou rybu. Kim Kardashian následuje Lady Gaga

Král mezi hororovými pořady ulovil pořádnou rybu. Kim Kardashian následuje Lady Gaga
Kim Kardashian v pořadu The Kardashians | Hulu
Kim Kardashian patří k celebritám, jimž ke slávě stačí správné geny. Pochází ze zámožné rodiny a její otec byl jedním z právníků, kteří v procesu století osvobodili O. J. Simpsona (v seriálu American Crime Story si jej zahrál David Schwimmer). Se sestrami Khloe a Kourtney se od mládí objevovala na televizních obrazovkách, roku 2003 ji nechtěně proslavila uniklá sextape s tehdejším přítelem Rayem J. a v letech 2014 až 2022 byla manželkou rappera Kanye Westa
Je také úspěšnou podnikatelkou, založila módní řetězec Dash a do světa pouští řadu produktů nesoucích její jméno včetně mobilních her a parfémů. Na Instagramu má 352 miliony sledujících, což je v současnosti osmý nejlepší výsledek, a se jměním odhadovaným na bezmála dvě miliardy dolarů patří k nejbohatším celebritám. Reality show The Kardashians, v níž dává na odiv svůj život po boku nevlastních sester Kendall a Kylie Jenner, se na Hulu těší značné sledovanosti jakožto moderní verze Osbournových
The Kardashians
The Kardashians | Hulu
Dvaačtyřicetiletá Kardashian, podle mnohých slavná jednoduše proto, že je slavná, se nyní připojí k dvanácté sérii populárního seriálu od FX Network American Horror Story. Společně s ní se vrací také Emma Roberts, která si už zahrála v několika řadách hororové antologie, za níž stojí hvězdný tvůrce Ryan Murphy (Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera). Obě herečky sdílely na sociálních sítích krátké teaser video, v němž se objevila jejich jména následovaná přívlastkem delikátní (delicate). To v příběhu série zřejmě sehraje významnou roli, avšak momentálně víc podrobností o ději a významu tohoto přirovnání nemáme.
Jde o podobný princip jako v případě Lady Gaga, která si roku 2015 zahrála v páté sérii AHS. Na Twitter tehdy umístila video končící slovem hotel, čímž předeslala název a téma. Gaga si tím připsala první větší hereckou zkušenost, kterou přetavila rovnou ve Zlatý glóbus pro nejlepší herečku v minisérii nebo TV filmu. Od té doby boduje i na stříbrných plátnech díky snímku Zrodila se hvězda, za nějž obdržela oscarovou hereckou nominaci, a Klanu Gucci. V minulých dnech natáčela dvojku Jokera s podtitulem Folie à deux, ve které ztvárňuje Harley Quinn.
Web Variety informoval, že Kardashian získala v nadcházející sérii hlavní roli, již tvůrci napsali speciálně pro ni. „Kim patří k největším televizním hvězdám světa a nás těší, že ji můžeme přivítat do naší AHS rodiny. S Emmou jsme nadšení, že spolupracujeme s tak vlivnou kulturní osobností,“ podělil se Ryan Murphy pro The Hollywood Reporter. Ten bude opět produkovat, kdežto scénář obstarala herečka Halley Feiffer (Mildred Pierce). Podle Murphyho vytvořila pro Kim „zábavnou, stylovou a děsivou úlohu“, přičemž tato sezóna má být ambicióznější než všechny předchozí.
Lady Gaga
Lady Gaga – American Horror Story | FX Network
Série podle všeho vyjde v průběhu léta, přesné datum neznáme. Kardashian, která dosud sbírala camero role ve filmech Disaster Movie nebo Debbie a její parťačky či v seriálech Studio 30 Rock a Jak jsem poznal vaši matku, se stává další věhlasnou posilou světa, v němž už zazářily ženské osobnosti jako Jessica Lange, Kathy Bates, Sarah Paulson nebo Kate Mara. Domníváte se, že předvede důstojný herecký výkon a že upoutá pozornost filmových produkcí?

Kinolog: Italský instalatér zfetovaný houbami hodlá zachránit svět. A dívají se na to děti
Ostatní9. 4. 2023
Kinolog: Italský instalatér zfetovaný houbami hodlá zachránit svět. A dívají se na to děti