Nejlepší animované seriály pro děti na Netflixu

Nejlepší animované seriály pro děti na Netflixu
Byl jednou jeden... vynálezce | Procidis
Seriály jsou seřazené od pořadu s nejnižším hodnocením k tomu nejlepšímu.

10. Ninjago (Ninjago: Masters of Spinjitzu) 69 %

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu | Netflix
Pokud vaše dítě miluje řadu Ninjago od Lega, je tento pořad právě pro ně. Kromě akce a oblíbených postaviček na ně čekají i zlotřilí padouši a ta správná dávku humoru. Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí.

9. Jurský svět: Křídový kemp (Jurassic World: Camp Cretaceous) 70 %

Jurský svět: Křídový kemp
Jurský svět: Křídový kemp | Netflix
Nadšenci do dinosaurů mají určitě také rychle vybráno. Napínavé dobrodružství plné ohromných ještěrů určitě nezklame nejen děti, ale ani jejich rodiče, kterým se líbily filmy Jurský park a Jurský svět. Šest náctiletých dívek a chlapců se vydává za dobrodružstvím do tábora na druhé straně ostrova Nublar. Když propukne chaos a dinosauři se vymknou kontrole, musí šestice spojit síly, aby přežila.

8. Hafani ve vesmíru (Dogs in Space) 73 %

Hafani ve vesmíru
Hafani ve vesmíru | Netflix
Hafani ve vesmíru představují to správné vesmírné dobrodružství. Zemi zvoní hrana, a tak zoufalí vědci vypustí do vesmíru geneticky vylepšené psy, aby pro lidstvo vyčmuchali nový domov.

7. Maya a tři bojovníci (Maya and the Three) 74 %

Maya a tři bojovníci
Maya a tři bojovníci | Netflix
Seriál s originální animací a prvky dávné jihoamerické kultury a mýtů. Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit dávné proroctví a zachránit lidstvo před hněvem pomstychtivých bohů.

6. Vafle + Mochi (Waffles + Mochi) 75 %

Vafle + Mochi
Vafle + Mochi | Netflix
Vzdělávací seriál pro předškolní publikum, ve kterém se nejen pobaví s roztomilými loutkami, ale naučí se mnoho o jídle. Postavičky Vafle a Mochi v něm cestují po světě, objevují zajímavá jídla i cizokrajné kultury a učí se vařit z čerstvých surovin.

5. Cuphead na scénu! (The Cuphead Show) 78 %

Cuphead na scénu!
Cuphead na scénu! | Netflix
Sledujte řadu nedorozumění a povedených kousků bratrského dua oživlých hrnečků jménem Cuphead a Mugman, jejichž příběh vychází z populární videohry stylizované podle animáků z 30. let minulého století.

4. Byl jednou jeden... vynálezce 79 %

Byl jednou jeden... vynálezce
Byl jednou jeden... vynálezce | Procidis
Jeden ze seriálů legendární vzdělávací série Byl jednou jeden... od Alberta Barillé. První sérii Byl jednou jeden... život znají generace diváků po celém světě. Byl jednou jeden... vynálezce vypráví o záblescích geniality a bláznivých pokusech, které stály na počátku fantastické cesty k objevům a vynálezům důležitým pro celé lidstvo.

3. Zelená vajíčka se šunkou (Green Eggs and Ham) 80 %

Zelená vajíčka se šunkou
Zelená vajíčka se šunkou | Netflix
Seriálová adaptace dětské knihy odDr. Seusse. Protikladní hrdinové Guy a Sam se vydají zachránit ohrožené zvířátko. Zjistí přitom, jak důležitá je naděje a přátelství, a okusí jednu delikatesní pochoutku s velmi netradiční barvou. Což je ostatně zápletka původní knihy, ve které se Sam neúnavně snaží Guye přesvědčit, aby zelené potraviny snědl, což Guy odmítá s tím, že je nemá rád. Sam ale vytrvá, Guy je nakonec ochutná a zjistí, jak vynikající jsou. Na televizní seriál je tato zápletka ale příliš chudá, a tak ji tvůrci obohatili a rozšířili a divákům se jejich práce moc líbí.

2. Ovečka Shaun: Dobrodružství z Mossy Bottom (Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom) 81 %

Ovečka Shaun: Dobrodružství z Mossy Bottom
Ovečka Shaun: Dobrodružství z Mossy Bottom | Netflix
Shaun a jeho stádo nikdy nezklamou. Chytrý beránek Shaun, oddaný pes Bitzer a ostatní členové party z Mossy Bottom na farmě zažijí spoustu legrace a různých lumpáren.

1. Tut Tut autíčko Otík (Go! Go! Cory Carson) 82 %

Tut Tut autíčko Otík
Tut Tut autíčko Otík | Netflix
Výhercem je nečekaně další seriál pro nejmenší publikum. Připravte se na legraci i dobrodružství s okouzlujícím dětským vozítkem Otíkem Klaksonem, které se prohání po křivolakých silnicích Autíčkova.

Na Netflixu jsou k dispozici i české a slovenské seriály jako Pat a Mat , Websterovi a Mimi a Líza. A u některých ani není český dabing zapotřebí, protože se v nich nemluví, například Kamarád Timmy nebo třeba Méďa a lumíci.