Cameron Diaz znovu končí s herectvím. Tentokrát za to může hvězdný kolega, jemuž na place bouchly saze

Cameron Diaz znovu končí s herectvím. Tentokrát za to může hvězdný kolega, jemuž na place bouchly saze
Cameron Diaz | Columbia TriStar
V Annie si Diaz zahrála po boku Jamieho Foxxe a byl to právě on, kdo ji loni přemluvil k návratu před kameru ve snímku Back in Action, který se natáčel ve Velké Británii a měl by vyjít ještě letos (datum premiéry nicméně zatím nemá). Režie a scénáře se ujal Seth Gordon (seriál Kancl, kinohit Šéfové na zabití), ve filmu dále hrají Andrew Scott, Glenn Close a Kyle Chandler.
Pokud jste doufali v to, že se Diaz bude věnovat herectví i nadále, máme pro vás špatnou zprávu. Zdroj blízký Diaz deníku Daily Mail prozradil, že není z natáčení akční komedie Back in Action, kterou exkluzivně uvede na své platformě Netflix, vůbec nadšená.
Denní směna
Jamie Foxx v akční komedii Denní směna, kterou také natočil pro Netflix | Netflix
Podle všeho se někdo na place pokusil Foxxe okrást o 33 tisíc liber (cca 880 tisíc korun). To oscarového herce nastartovalo do šílených otáček, v podstatě se zhroutil, následně vyhodil výkonného producenta, dva režiséry a svého řidiče a poté pozastavil celou produkci, dokud vše neprošetřila policie.
Právě dramata a konflikty na place měly být hlavním důvodem, proč herečka kdysi skončila s herectvím. Vyjma dusné atmosféry ji při natáčení Back in Action také nevyhovovaly dlouhé denní směny a to, že musela být odloučená od své tříleté dcery Raddix.
cameron-diaz-znovu-konci-s-herectvim-tentokrat-za-to-muze-hvezdny-kolega-jemuz-na-place-bouchly-saze-1
Benji Madden a Cameron Diaz, 2016, Los Angeles | Donato Sardella/Getty Images
Diaz sice kariéru ukončila poté, co se v roce 2015 v lednu vdala za hudebníka Benjiho Maddena a rozhodla se více zaměřit na rodinný život, ale v následujících letech se stále věnovala práci. Vydala svou druhou knihu The Longevity Book, uvedla na trh vlastní značku vína a v roce 2019 měli s manželem dceru Raddix. Po několika letech neúspěšných pokusů jim dítě porodila náhradní matka.

Kinolog: Kdo je lepší než Chuck Norris? John Wick aka Keanu Reeves, nejsmutnější akční hrdina

Akční série John Wick má už čtvrtý díl, jenž trvá 169 minut. Bez herce Keanu Reevese by tento projekt nikdy nevznikl ani by neměl takový styl a atmosféru. Kolik lidí už John Wick zabil a jak si vede v historickém žebříčku nejsmrtonosnějších postav?