Slavné filmové studio Ghibli chce svým fanouškům zlepšit náladu. Přichází s nevídanou nadílkou

Slavné filmové studio Ghibli chce svým fanouškům zlepšit náladu. Přichází s nevídanou nadílkou
Ghibli | Ghibli
Filmová studia musí měnit strategie, natáčení filmů se komplikuje a přizpůsobuje současné situaci v daných státech, filmových premiér se dočkáme bůh ví kdy a mohli bychom pokračovat ještě dlouho. Je tedy jasné, že dobrých zpráv není v této době nikdy dost a jelikož studio Ghibli je jednou velkou pozitivní entitou plnou magie, fantazie a barev, je jasné, že nás v tom nenechá.
Už víte, že v Zoomu při hovorech na home office nebo i v kanceláři, pokud tam smíte, si můžete vybrat z několika pozadí, které nám Ghibli dalo k dispozici hned na jaře a nyní tu máme novou dávku dárečků pro milovníky jejich tvorby.
studio-ghibli-je-letos-stedre-snazi-se-svym-fanouskum-zlepsit-naladu
Zámek v oblacích | Ghibli
Studio vydalo sérii obrázků z jejich filmů, které si mohou fanoušci bez omezení stahovat a používat v rámci zdravého rozumu. Tedy ne že bychom s nimi mohli vyloženě nakládat jak se nám zlíbí, ale pokud jde o osobní použití jako třeba pozadí na telefonu, nebo si ho vytisknout na stěnu pokoje, není to problém.
studio-ghibli-je-letos-stedre-snazi-se-svym-fanouskum-zlepsit-naladu-1
Doručovací služba čarodějky Kiki | Ghibli
Kdo tedy miluje filmy jako Můj soused Totoro, Šepot srdce, PrinceznaMononoke, Zámek v oblacích, Doručovací služba čarodějky Kiki a další se může kochat. Všechny obrázky naleznete na stránkách studia Ghibli. Ty, které jsme pro vás sesbírali my, najdete jako již tradičně v galerii článku.