25. týden-kinopremiéry: Jak se nezbláznit z komických piraň, chlípné Marieke a Davida Hasselhoffa

25. týden-kinopremiéry: Jak se nezbláznit z komických piraň, chlípné Marieke a Davida Hasselhoffa
Známý plavčík se ve snímku Piraňa 3DD k záchraně nebohých mladých lidí nemá.
Piraňa 3D (2010) se coby akční horor setkala s pochopením řady diváků a kritiků. Žánrovku totiž natáčel mladý nadšenec Alexander Aja. Volné pokračování Piraňa 3DD (2012) už taková pecka není. Vystřídal se režisér a ubylo napínavých mrazivých chvil. A do toho všeho ještě plavčík David Hasselhoff.
25-tyden-kinopremiery-jak-se-nezblaznit-z-komickych-piran-chlipne-marieke-a-davida-hasselhoffa
Známý plavčík se ve snímku Piraňa 3DD k záchraně nebohých mladých lidí nemá.
Jestli chtěli tvůrci navázat na sérii Scary Movie, tak se celkem trefili. Snímek se totiž hodí tak leda na silvestrovké alkoholické večírky, po nichž mají všichni jedno velké "okno". My filmu dáváme 50%, recenze si můžete přečíst zde.
25-tyden-kinopremiery-jak-se-nezblaznit-z-komickych-piran-chlipne-marieke-a-davida-hasselhoffa-1
Jak porodit a nezbláznit se? Třeba tak, že robátka svěříte do péče otcům.
Doba se mění a otcové svou roli berou setsakra vážně. A nebo je do toho všeho jen častěji nutí jejich emancipované polovičky? Komedie Jak porodit a nezbláznit se (2012) pojednává ve zkratce o fenoménu dneška, moderním rodičovství s přehršlem informací a o to složitější volbou jak děti vychovávat. Hraje se ovšem na odlehčenou notu, takže uvidíte plno pádů s dobrým koncem a tatínky s kočárky, dudlíky a přesnídávkami.
Obsazení filmu je poměrně hvězdné, těšit se můžete na Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez nebo Dennise Quaida, abychom nevynechali mužské pohlaví. Až na pár dobrých hlášek a komických situací ale není snímek Jak porodit a nezbláznit se ničím světaborným. My ho hodnotíme 50%, recenze najdete zde.
25-tyden-kinopremiery-jak-se-nezblaznit-z-komickych-piran-chlipne-marieke-a-davida-hasselhoffa-2
Marieke se se smrtí otce vyrovnává po svém.
A teď něco pro milovníky nezávislých filmů. Drama Marieke, Marieke (2010) vypráví jak jinak než o mladé ženě téhož jména, které za nejasných okolností zemře otec. Od matky se jí odpovědí nedostává a tak se Marieke vydá hledat pravdu na vlastní pěst. A spadne do náruče postaršího muže, který se s otcem velmi dobře znal... Belgicko-německé psychologické drama bude nejspíš jen pro silnější povahy. Ale když nic jiného, přináší krásné, srdceryvné šansony. Nejspíš také půjde o podnětnější snímek než ony předchozí dva, které jdou tento týden do kin. Recenze dramatu Marieke, Marieke si můžete přečíst zde.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér naleznete ZDE.