Slavní herci dostávají na konci roku pořádně do těla

Slavní herci dostávají na konci roku pořádně do těla
Ztracen v džungli / Daniel Radcliffe
NEJVĚTŠÍ SHOWMAN (režie: Michael Gracey)
Hugh Jackman (Logan: Wolverine) hraje, zpívá a tančí v očekávaném muzikálu o zakladateli americké cirkusové společnosti Phineasu Tayloru Barnumovi. Výpravný snímek stál vysokých 84 milionů dolarů a prozatím se mu u diváků (v USA otvíral za 24 mega) ani recenzentů (u nás 65 procent) příliš nedaří. Kdo má však rád velkolepou show s herci, kteří umí nejen hrát, přijde si na své. Jackman je zárukou, když v roce 2012 zářil v Bídnících (2012).

ZTRACEN V DŽUNGLI (režie: Greg Mclean)
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe po megaúspěšné roli obrýleného čaroděje Harryho Pottera nevyhořel, ale pouští se stále do zajímavějších projektů. V tom nejnovějším uvízne v bolívijské džungli a jen zázrakem přežije. Survivor snímek inspirovaný skutečným osudem Yossiho Ghinsberga, kterého Radcliffe ztvárňuje, slibuje zajímavé lokace a herecké výkony. Tuzemští recenzenti dávají 67 procent.

BORG/MCENROE (režie: Janus Metz)
Borg/McEnroe
Souboj muže proti muži, který se též skutečně odehrál, přináší i třetí, poslední novinka letošního roku. Wimbledonské finále z roku 1980 převádí na filmová plátna režisér Janus Metz a do hlavních rolí obsazuje Shiau LaBeoufa (tenista John McEnroe) a Sverrira Gudnasona (čtyřnásobný wimbledonský vítěz Björn Borg). Drama nejen na tenisovém pažitu (natáčelo se na pražské Štvanici) může začít! Recenzenti dávají 61 procent s tím, že potenciál nebyl využit tak, jak by se vzhledem k památné události čekalo. Ale pohled na Shiau LaBeoufa s raketou se nenaskytne každý den...

Seznam všech prosincových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.