V zajetí démonů 2 na cestě. Strašidelná panenka Annabelle dostane vlastní film.

V zajetí démonů 2 na cestě. Strašidelná panenka Annabelle dostane vlastní film.
Vzhledem k tomu, že snímek vycházel ze skutečných (bráno s rezervou) událostí manželů Eda a Lorraine Warrenových, kteří celý život bojovali s démony, přímo se nabízela možnost vybrat si nějaký další hardcore případ, v němž měly malé děti vykulené oči a žádné dveře se neobešly bez skřípání. Scenáristé proto již pracují na dvojce V zajetí démonů, která se stejně jako jednička bude zabývat případem manželů. Patrick Wilson a Vera Farmiga by si své role měli zopakovat, přičemž je již známé datum premiéry - do kin V zajetí démonů 2 dorazí 23. října 2015. Režisér zatím oznámen nebyl.
Vera Farmiga, Patrick Wilson
V zajetí démonů
Svou roli ve Wanově hitu sehrála i panenka jménem Annabelle. Sama o sobě asi tak strašidelná není, ale všichni tak nějak máme pod kůží Chuckyho z Dětské hry a díky němu se žádný fanoušek žánru necítí v přítomnosti panenek úplně bezpečně. Studio to samozřejmě dobře ví a rozhodlo se Annabelle využít pro spin-off. Pravděpodobně tím chce nastartovat vlastní Dětskou hru, je ale otázkou, jestli na film někdo bude skutečně zvědavý (on se i Chucky v dnešních dnech musí spokojit s fanouškovskými projekcemi na festivalech a "velkou" premiérou až na videu). Snímek již každopádně natáčí John R. Leonetti, který jako režisér zatím příliš zkušeností nemá, coby kameraman ale dělal na většině Wanových věcí (a tedy i V zajetí démonů).
Scénář k Annabelle napsal Gary Dauberman, který má na kontě filmy s všeříkajícími názvy Krvežíznivé opice a Ďáblova bažina. Ano, oba jsou tak příšerné, jak jejich názvy naznačují. Doufejme, že Annabelle dopadne lépe.
Dětská hra 3
Chucky platí za legendu. Může mu Annabelle konkurovat?
Aby toho nebylo málo, studio prý plánuje natočit rovnou tři spin-offy. V záznamech manželů Warrenových je nepochybně z čeho vybírat.