Vzala si 89letého miliardáře. Bulvární hvězda devadesátek Anna Nicole Smith v novém dokumentu

Vzala si 89letého miliardáře. Bulvární hvězda devadesátek Anna Nicole Smith v novém dokumentu
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me | Netflix
Z jejích hereckých projektů stojí za zmínku pouze třetí Bláznivá střela z roku 1994, v níž Anna Nicole Smith ztvárnila pro ni typickou úlohu vyzývavé blonďaté divy. Štěstí zkoušela ještě o dva roky později s akčňákem Mrakodrap, který byl podobný propadák jako stejně starý Barb Wire s Pamelou Anderson. Smith (pravým jménem Vickie Lynn Hogan), jež se v devatenácti letech stala matkou, tak dostaly na titulní stránky především křivky jejího těla a veřejná image zlatokopky.
Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me: trailer | Netflix
Miliardáře Marshalla si vzala v jeho 89 letech, a když třináct měsíců po svatbě zemřel, nezmínil ji v poslední vůli. Následovaly táhlé soudní spory s rodinnými dědici, z nichž Smith vyšla naprázdno a s ponížením. Zemřela roku 2007 na předávkování drogami, bylo jí 39 let.
Dokument Anna Nicole Smith: You Don't Know Me popíše i tuto veřejně probíranou kauzu, přičemž režisérka Ursula Macfarlane slibuje, že život bulvární hvězdy podchytí z nových perspektiv. „Dosavadní knihy a filmy o Anne Nicole její příběh překrucovaly. Naštěstí jsem měla přístup k množství audionahrávek a rozhovorů včetně jejích osobních hovorů,“ sdělila režisérka pro web Tudum. „Je to, jako když vypráví svůj příběh vlastními slovy,“ dodala.
Snímek přichází v době, kdy streamovací služby zahlcují dokumentární či dramatické portréty žen, které byly ve své době sexuálními symboly. Pamela Anderson se publiku otevřela v nedávném dokumentu Pamela: Příběh lásky, loňský film Blondýnka o Marilyn Monroe způsobil řadu kontroverzí. Ukázka složená z atraktivní dobové koláže láká na tradiční netflixovské řemeslo a bude záležet na osobním vkladu Macfarlane, jež natočila například dokument Nedotknutelný o usvědčení sexuálního násilníka Harveyho Weinsteina.
Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Anna Nicole Smith - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas | Paramount Network
O Anne Nicole Smith už vznikl televizní snímek The Anna Nicole Story z roku 2013 a loni se psalo o nové filmové verzi, v níž si ji má zahrát Betty Gilpin.