Trailer: V červnu nás v kinech vyděsí Kostlivec od Stephena Kinga

Trailer: V červnu nás v kinech vyděsí Kostlivec od Stephena Kinga
Boogeyman | Columbia TriStar
Snímek Kostlivec (2023) je adaptací stejnojmenné povídky Stephena Kinga z roku 1978. Studio 20th Century Studios vypustilo jako lákadlo nový trailer, který český distributor Falcon opatřil titulky.
Kostlivec | če
Středoškolačka Sadie Harper a její mladší sestra Sawyer se vzpamatovávají z nedávné smrti své matky a od svého otce Willa, terapeuta, který se potýká s vlastní bolestí, se jim nedostává příliš podpory. Když se u nich doma nečekaně objeví zoufalý pacient hledající pomoc, zanechá za sebou děsivou nadpřirozenou bytost, která se přiživuje na rodinách i utrpení svých obětí.
Původně se počítalo s tím, že Kostlivec bude mít premiéru na streamovací službě Hulu. Vynikající ohlasy z testovacích projekcí ale přiměly studio 20th Century, aby jej namísto toho uvedlo do kin.
Snímek režíroval Rob Savage (Dashcam), scénář napsali Scott Beck a Bryan Woods (Tiché místo). Hlavních rolí se ujali Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, David Dastmalchian, Lisa Gay Hamilton a Maddie Nichols. Do českých kin Kostlivec dorazí 8. června.