V hlavní roli růžová a dokonalý vzhled. První fotky z filmové Barbie jsou jako z reklamy

V hlavní roli růžová a dokonalý vzhled. První fotky z filmové Barbie jsou jako z reklamy
Margot Robbie | Warner Bros.
Margot Robbie a Ryan Gosling jako Barbie a Ken jsou naprosto dokonalí a na vydaných obrázcích vypadají jako z reklamy na legendární panenky. Prim hrají decentní úsměvy i růžová barva, takže po vizuální stránce nelze obrázkům vytknout vůbec nic. Všimněte si, že Ken na sobě nemá ani chloupek. Což je výsledek depilace, které se slavný herec musel podrobit, a jak sám v rozhovoru pro list The Independent poznamenal, už by si to nikdy nechtěl zopakovat: „Byla to lekce. Jeden z nejbolestnějších zážitků mého života. Odteď mají všechny statečné ženy, které tím prochází každý měsíc, můj neskutečný obdiv,“ řekl.
Margot Robbie
Barbie | Warner Bros.
Komedii Barbierežíruje Greta Gerwig (Lady Bird, Malé ženy) podle vlastního scénáře, který napsala se svým manželem Noahem Baumbachem (Manželská historie). V dalších rolích se objeví America Ferrera, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Simu Liu a Kate McKinnon.
Ryan Gosling
Barbie | Warner Bros.
Kdo ale doufal, že ve snímku zazní slavná skladba Barbie Girl od dánsko-norské skupiny Aqua, má bohužel smůlu, společnost Mattel s ní vede dlouholetý spor, který stále nedospěl k žádnému výsledku. Píseň tak být použita nesmí.

Tip redakce: V kinech měl premiéru třetí díl Jurského světa, jenž volně navazuje na trilogii Jurský park z 90. let. Napadlo vás někdy, že dobrodružství s dinosaury je vlastně feministická antiutopie?