Myslíte, že je Chris Hemsworth drsňák? Jeho žena natočila vlastní Smrtonosnou past pro Netflix

Myslíte, že je Chris Hemsworth drsňák? Jeho žena natočila vlastní Smrtonosnou past pro Netflix
Interceptor | Netflix
Na USA míří jaderné rakety a na odlehlou základnu protiraketového systému vtrhne skupina útočníků. Naštěstí je tu armádní důstojnice JJ Collinsová (Elsa Pataky), která základně velí a s níž padouši ve svém plánu nepočítali.
Pokud je vám obličej hlavní hrdinky povědomý, není se co divit. Pataky byla jednou z výrazných nových tváří v Rychle a zběsile 5 a následně si zahrála ještě ve třech dílech této populární série. Od té doby nicméně nebyla minimálně v akci příliš vidět. V Interceptor se konečně dočkala, a to rovnou role, která je obvykle psaná na mužské tělo. Však sami zapátrejte v paměti, kolik klonů Smrtonosné pasti s ženou v hlavní roli znáte? Tipuju, že nula.
Z traileru se Interceptor jeví jako sympatické echo akčních devadesátek, které se ani nesnaží tvářit jako nějaká propracovaná psychologická hra na kočku a na myš. Pokud upoutávka neklame tělem, čeká nás hlavě akce, jasně profilované postavy a hlášky šité na míru milovníkům tohoto žánru.
Jestli výsledek bude stát za to, to se v tuhle chvíli můžeme jen dohadovat. Pod režií i scénářem je totiž podepsaný debutant. Alespoň že choreografii akčních scén dostali na starost lidé, kteří mají mimo jiné na svém kontě zmíněné Hemsworthovo Vyproštění nebo posledního Šíleného Maxe.
Interceptor dorazí na Netflix 3. června.
Interceptor
Interceptor