Top Gun 2: Nejnovější trailer vás zvedne ze židlí

Top Gun 2: Nejnovější trailer vás zvedne ze židlí
Monica Barbaro – Top Gun: Maverick | CinemArt
Venku je nyní i nejnovější trailer s českými titulky, který všechny fanoušky a fanynky původního snímku doslova nadchne. Slibuje totiž přesně to, na co od roku 1986 čekáme – úžasnou leteckou akci, dunící motory a nadupanou hudbu. Letecké scény z Top Gunu patřily k nejlepším a dvojka je, zdá se, posune ještě dál. Ostatně posuďte sami.
Top Gun: Maverick | CinemArt
Co nás mohou ještě učit? To se ptají noví studenti Top Gunu po svém příjezdu na Miramar. Jsou to nejlepší američtí bojoví letci ze všech. Jenže nikdy nemůžete umět a vědět vše a toho si jsou jejich nadřízení dobře vědomi. Proto přichází legenda, která sice nikdy nedosáhla výš než na kapitánské frčky, ale létat umí jako nikdo jiný – šíleně, nebezpečně, ale sakra dobře. Pete Mitchell alias Maverick má být jejich novým učitelem a zařídit, aby se z mise, do které piloty vyšlou, vrátili živí a zdraví.
V hlavních rolích se představí Tom Cruise, Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly a další. Premiéra filmu Top Gun: Maverickv režii Johna Kosinskiho je naplánována na26. květen letošního roku.