Trailer: Už nevolejte Saulovi, v akčňáku Nikdo se vydal po stopách Johna Wicka

Trailer: Už nevolejte Saulovi, v akčňáku Nikdo se vydal po stopách Johna Wicka
Nobody | Odenkirk Provissiero Entertainment
Odenkirk hraje v novém akčním thrilleru Nikdo Hutche Mansella, na první pohled toho nejobyčejnější chlapa středního věku, který od života dostává ránu za ranou, ale nikdy se neodhodlá k tomu vrátit aspoň jednu zpátky. Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny.
Okolí jeho přístup úplně neocení (v podstatě je za zbabělce) a když Hutch potká bandu šmejdů, jak dělají bordel v autobuse, konečně mu bouchnou saze. Tím na sebe upoutá pozornost místního gangu, což by kdokoli jiný nepřežil. Hutch má ale velmi temnou a brutální minulost, takže je připraven.
Nikdo
Odenkirk rozhodně nepatří na seznam herců, které bychom pro podobnou roli tipovali. Jak je ale vidno, když jsou u toho tatíčkové Johna Wicka, není problém udělat akčního borce z kohokoli. Postarali se sice "jen" o scénář a produkci Nikdo, přesto z filmu jejich rukopis doslova křičí. Potěší i to, že na režijní stoličce neskončil nešikovný krejčí, neboť Ilya Naishuller zabodoval před pěti lety akční vypalovačkou z pohledu první osoby Hardcore Henry.
Nikdo plánuje uvést do českých kin společnost CinemArt 4. března 2021.
Nikdo
Nikdo