Trailer: Prequel Kingsmanů se připomíná skvělou upoutávkou

Trailer: Prequel Kingsmanů se připomíná skvělou upoutávkou
Kingsman: První mise (2020) | 20th Century Studios
O třetím dílu komiksové série Kingsman teď nebylo nějakou dobu slyšet, a vzhledem k tomu, že premiéra se (snad!) už pomalu blíží, vyslali tvůrci do světa nový trailer. A naprosto parádní! Posuďte sami...
Abych se přiznal, předchozí upoutávky mě i přes jejich nezpochybnitelné audiovizuální kvality nechávaly vcelku chladným, na což nejsem v případě lákání na nový blockbuster mého oblíbence Matthew Vaughna (Hvězdný prach, Kick-Ass) moc zvyklý.
Teď už ale jsem zcela spokojený a na novou Vaughnovu hvězdně obsazenou (R. Fiennes, D. Hounsou, D. Brühl, G. Arterton) velkolepou, bondovky parafrázující divočinu bych si do kina nejraději zašel hned teď. Finální trailer je naládovaný obrazovými laskominami (kamerový průlet ponorkou), řízným rockovým hudebním podkresem, umně prodává kulisy, stylové záporáky (samozřejmě hlavně chroptícího kung-fu Rasputina) a v neposlední řadě i skvělého Ralpha Fiennese, který jako "náhrada" za Colina Firthe určitě plně obstojí. Tahle svérázná popcornová revize první světové války bude dozajista (další) náramnou komiksovou podívanou z dílny velmi šikovného britského borce.
Do českých kin Vaughnovo nové špiónské dobrodružství dorazí 17. září.
Kingsman: První mise
The King's Man: První mise