Chris Hemsworth si střihl další snímek s týmem Avengers

Chris Hemsworth si střihl další snímek s týmem Avengers
Chris Hemsworth | Netflix
A přesně to byl i jeden z důvodů proč se opět sešli Chris Hemsworth, Joe Russo a Sam Hargrave. Tito tři se již před lety potkali při natáčení Avengers a nyní spolu natočili nový snímek pro Netflix.
Řeč se o filmu Vyproštění.Chris Hemsworth se v něm ujal hlavní role žoldáka Tylera Rakeho, zatímco Sam Hargrave, který působil jako kaskadér pro Chrise Evanse alias kapitána Ameriku v Avengerech a u Endgame i jako jeden z pomocných režisérů, se ujal role hlavního režiséra. Posledním zmíněným je Joe Russo, který k filmu napsal scénář.

Vyproštění: Trailer

Vyproštění
Premiéra snímku je v plánujiž 24. dubna! Zajímavostí jistě je, že samotná realizace se domluvila právě při natáčení Avengers: Endgame. Sam Hargrave v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že první podobu scénáře od Joea Russa četl již před šesti nebo sedmi lety. Během natáčení Infinity War na to přišla znovu řeč s tím, že Joe scénář upravil, Sam k němu přidal několik nápadů a když se oba naladili na stejnou notu, začali hledat hlavní hvězdu.
"A pak se objevil Chris," dodal Hargrave. "Jsem si jistý, že Joe tomu dost pomohl."
Což herec následně sám v daném rozhovoru potvrdil: "Joe mu scénář ukázal během natáčení posledních Avengers. Nápad, že bych mohl zase pracovat s Joem a Samem, mě nadchl." Hemsworth do toho tedy šel a nelituje. Natáčení probíhalo v Indii a bylo velmi fyzicky náročné, což se Chrisovi líbí, sám je totiž velkým zastáncem cvičení a zdravého životního stylu, pro který vytvořil i vlastní aplikaci. Tvrdá dřina na natáčení mu tedy vůbec nevadila. Naopak podle jeho vlastních slov to byl jeden z důvodů, proč na spolupráci kývl.
Vyproštění
Vyproštění | Netflix
"Způsob, jakým chtěl Sam natáčet," uvedl Hemsworth, "jasně ukázal, že bude co nejméně stříhat a nechá akční scény běžet, což znamenalo, že pro kaskadéry tu moc prostoru nebude. Úžasná výzva. Nikdy jsem doteď takovou akci nedělal, bylo to vyčerpávající, ale i úžasné, na konci jsem měl pocit, že jsem uběhl maraton."
"Nevydal ze sebe naprosté maximum," uvedl na adresu výkonu svého herce Hargrave. "Ale dostali jsme ho na hranu sil a využili toho. Akce je tak naprosto autentická."
To zní našim uším jistě skvěle, klasická akce s minimem střihu a skvělou choreografií by nám mohla v současné době pohladit dušičku, vlít chuť do žil a touhu nakopat té korona potvoře pořádně zadek! :-)
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?