Premiéry v kinech: Ticho před pomyslnou předvánoční bouří?

Premiéry v kinech: Ticho před pomyslnou předvánoční bouří?
Rebelky | detail plakátu
JUMANJI: DALŠÍ LEVEL (režie: Jake Kasdan)
Jumanji: Další level
Jumanji: Vítejte v džungli! z roku 2017 se stalo obrovským diváckým hitem. Tvůrcům se podařilo navázat na rodinnou klasiku z roku 1995, když snímek celosvětově utržil 962 milionů dolarů. A tak tady máme další film série. Další level opakuje model předchozího filmu, do avatařích těl ústředních hrdinů však staví též dva staříky, což dle prvních ohlasů tvoří převážnou část humoru. Bude to však stačit?
Karen Gillan, Jack Black
Jumanji: Další level | Sony
První tuzemské recenze snímku dávají jen lehce nadprůměrné známky. Digitální scény prý nejsou tak kvalitní, herci často nestačí tempu a celkově to vypadá, že se látka vyčerpala (nebo nebyli scenáristé dostatečně vynalézaví). V USA bude mít snímek Jumanji: Další level premiéru až za týden. Tak uvidíme, s jakým diváckým ohlasem se setká.

REBELKY (režie: Allan Mauduit)
Rebelky
Francouzská sociálně laděná komedie pojednávající o trojici svérázných žen z konzervárny, které "nedopatřením" zabijí svého nadřízeného a musí se ho nějak "nenápadně" zbavit. Aby toho nebylo málo, najdou ve skříňce nebožtíka tašku plnou peněz. To na jednu stranu vyřeší jejich finanční lapálie, roztočí to však tragikomický sled událostí, u kterých se (snad) budete královsky bavit. Zkrátka Rebelky.

ŠPINDL 2 (režie: Radek Balaš)
Špindl 2
Hory, humor a romantika. Téměř zaručený recept na divácky úspěšný film "made in Česká republika". Druhý Špindl vstupuje do kin s novým režisérem a hereckým ansámblem. V hlavních rolích se představí Hana Vagnerová, Radim Fiala nebo Filip Blažek. Na první recenze si budeme muset počkat. Divácké ohlasy se dozvíme v pondělí v rámci pravidelné rubriky komentovaných tržeb a návštěvnosti českých kin.

PAT A MAT: KUTILSKÉ TRAMPOTY (režie: Marek Beneš)
Pat a Mat: Kutilské trampoty
Již se z toho stává takové pravidlo, Pat a Mat, dva vysloužilí popletové ze Zlína, dostávají další celovečerák a prostor v kinosálech. Jejich kutilské trampoty jdou pochopitelně s dobou, tudíž na vás čeká jejich zápolení například i s výstřelkem nedávné elektrorevoluce, létajícími drony. Nenadchnou, neurazí. Prostě Pat a Mat.

Seznam všech prosincových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.