Trailer: Čeští herci už zase míří do Špindlu

Trailer: Čeští herci už zase míří do Špindlu
Špindl 2 | Bohemia Motion Pictures
Špindl 2
Natáčení filmu probíhalo na začátku roku ve Špindlerově mlýně a okolí. Právě na hory se totiž opět vydávají hlavní hrdinové příběhu, který se bude i tentokrát točit kolem vztahů, hledání štěstí a lásky, což s sebou přinese řadu tragikomických situací.
„Nikdy jsem neměl ambici diváky strašit, děsit nebo nutit k pláči. Toho si lidé myslím dostatečně užijí ve svých životech. Humor omílá ostré hrany našeho pobytu na této planetě a pokouší se ten pobyt zaoblit v něco, co alespoň trochu stojí za to. Takže čím jiným než komedií vstoupit do filmového žánru,“ uvádí ke své premiéře na poli filmu režisér snímku Radek Balaš.
Herečka Hana Vagnerová si v pokračování Špindlu střihla roli chytré, ambiciózní ale citově zraněné doktorky Silvie, která hledá jakou cestou se v životě dál vydat. „Důvodem, proč jsem kývla na roli byla hlavně touha potkat se s Radkem Balašem a taky s Filipem Blažkem, kterého mám moc ráda, ale zatím jsme se pracovně potkali jen v divadle, před kamerou je to naše premiéra. Mám radost, že se mi potkání s oběma povedlo.“
Zda se povedlo převést atmosféru z placu i na plátno se diváci budou moct přesvědčit 5. prosince letošního roku, kdy má snímek premiéru.
Špindl 2
Špindl 2
Špindl 2 | Bohemia Motion Pictures
Poznáte herce v ikonických siluetách? I. část