Trailer: Pavel Liška, mrkve a plyšáci. Nový film pro celou rodinu

Trailer: Pavel Liška, mrkve a plyšáci. Nový film pro celou rodinu
TvMiniUni: Zloděj otázek | BontonFilm
O čem to je: Film pro celou rodinu vychází ze seriálu, který se pět let vysílal na ČT:D pod názvem TvMiniUni. Plyšové postavičky na animovaném pozadí, které odpovídaly písničkami na zvídavé otázky dětí, byly natolik oblíbené, že se tvůrci rozhodli na přání diváků přesunout pořad na plátna kin. Do příběhu dodali herce Báru Polákovou a Jiřího Havelku jako rodiče malého Pavlíka alias Sebíka Pötheho, Pavla Lišku jako chůvu Konvičkovou a Miroslava Krobota jako Zahradníka.

Trailer:

TvMiniUni: Zloděj otázek
„Chtěli jsme si vyzkoušet, jak takováto obrazová hraná tvorba a speciální vizualita obstojí jako film. Kolem televizního seriálu se sešla strašně příjemná skupina lidí, a tak jsme si řekli, že by bylo hezké to celé uzavřít nějakým větším zpracováním,“ vysvětlil vznik filmu scénárista a režisér Janek Jirků.
Snímek TvMiniUni: Zloděj otázek vznikl v „Ateliéru 36“ ve Zlíně a v tomto městě také bude mít světovou premiéru 24. května na Zlín Film Festivalu jako zahajovací dětský film. Distribuční premiéra proběhne 6. června 2019. Do kin snímek uvede společnost Bontonfilm.
Miroslav Krobot
TvMiniUni: Zloděj otázek