Podívá se Tom Cruise na Měsíc?

Podívá se Tom Cruise na Měsíc?
Mission: Impossible - Fallout
A kdyby jen to, už v lednu oznámil, že plánuje sedmý a osmý díl série natočit souběžně s tím, že premiéry se odehrají v letech 2021 a 2022.
Bude to ale velmi těžký úkol. Poslední díl Fallout je označovaný za nejlepší díl série, který si navíc došel i pro úžasný zisk 791 milionů dolarů. Na to se samozřejmě bude snažit studio Paramnout Pictures navázat a proto je McQuarrie zpět na palubě a nebere nic na lehkou váhu.
Mission: Impossible - Fallout
Mission: Impossible - Fallout
"S nápadem natočit dva filmy naráz jsem přišel já a nyní si to musím obhájit," uvedl McQuarrie. "Musíte si to zasloužit a musíte natočit něco, co předešlé tři filmy úplně spolkne. Takže z toho teď trošku vyšiluji. Navezli jsem se do toho sami a musíme to dodržet."
Je tedy naprosto jisté, že Ethana Hunta v podání Toma Cruise čekají nové kaskadérské kousky, které musí ty předešlé převálcovat na celé čáře a dostat se na úplně jinou, ještě šílenější úroveň. A to režisér moc dobře ví. "Když se vydáte na Měsíc, je tu jeden problém," dodal McQuarrie. "Jak z toho Měsíce spadnete?"
Henry Cavill, Tom Cruise, Christopher McQuarrie
Christopher McQuarrie, Tom Cruise, Henry Cavill
Tak právě na to asi bude muset Ethan Hunt přijít. Na druhou stranu u Mission: Impossible je možné vše, takže proč ne mise do vesmíru? :-D