Lobbista Antonín Blaník kandiduje na prezidenta v prvním traileru

Lobbista Antonín Blaník kandiduje na prezidenta v prvním traileru
Marek Daniel
Lobbista Antonín Blaník se rozhodl kandidovat na prezidenta České republiky a odhalí zákulisí prezidentské volby v novém celovečerním filmu Prezident Blaník (2018). Přesto Antonín Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník a níže se můžete podívat na první trailer:
Prezident Blaník
 „Točíme celovečerní hraný film, ve kterém mimo jiné reagujeme na aktuální průběh prezidentské volby. Hlavní hrdina v podání Marka Daniela se ocitá mezi skutečnými kandidáty na prezidenta, část scénáře tak vzniká za pochodu,“ přiblížil v počátcích natáčení projekt režisér Marek Najbrt.
Po boku Marka Daniela se v rolích zaměstnanců Žížaly a Lenky objeví Michal Dalecký a Halka Třešňáková. Filmovou hudbu složila kapela Midi Lidi.
Snímek navíc ovlivní skutečné volby. „Budeme mít připravené různé varianty konce filmu a po vyhlášení výsledku prezidentské volby pošleme do kin tu aktuální verzi. Je to časově velmi náročný postup, ale na to jsme po čtyřech letech natáčení seriálu Kancelář Blaník zvyklí," uvedl producent filmu Milan Kuchynka. Prezident Blaník dorazí do českých kin 2. února 2018.
lobbista-antonin-blanik-bude-kandidovat-na-prezidenta-1
Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Marek Daniel
Obrázek galerie #3