Parta kolem Sandry Bullock v ženské verzi Dannyho parťáků se začíná utvářet

Parta kolem Sandry Bullock v ženské verzi Dannyho parťáků se začíná utvářet
Cate Blanchett
Nyní jsme ještě o něco chytřejší. Parťačkami Sandře budou Cate Blachett (pravá ruka hlavní hrdiny a ženská verze Brada Pitta), Mindy Kaling, Helen Bonham Carter a Elizabeth Banks.
Zápletku stále ještě neznáme, ale filmaři už alespoň prozradili základní nástin. Hrdinek nebude jedenáct, ale jen osm, a v jejich čele bude stál sestra Dannyho Oceana (Bullock). Ta se rozhodne, že ukradne náhrdelník na nejslavnější módní události roku, aby obvinila křivého majitele galerie.
Elizabeth Banks, Josh Duhamel
Mládeži nepřístupno
Režisérem a producentem zůstává Gary Ross a natáčení by mělo začít letos na podzim. Jennifer Lawrence se bohužel nakonec k natáčení nepřipojí, jelikož se jí nepodařilo ve svých pracovních povinnostech najít dostatek času, ale hovoří se o tom, že by se ve snímku mohl mihnout George Clooney.
Neoficiální pracovní název snímku je Ocean’s Ocho. Steven Soderbergh (režisér Dannyho parťáků z roku 2001) se o reboot snaží již od roku 2014 a od té doby má na své lodi autorku scénáře Olivii Milch a producenty George Clooneyho a Jerryho Weintrauba.