SOUTĚŽTE s animákem Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

SOUTĚŽTE s animákem Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
Tři z vás se mohou těšit na knížku s Robinsonem Crusoe...
Oficiální text distributora: Připravte se na konečně pravdivý příběh Robinsona Crusoe a jeho nejvěrnějšího přítele - papouška Úterý. Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět.
soutez-s-animakem-robinson-crusoe-na-ostrove-zviratek-4
Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit. Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit.

Trailer:

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
Rodinné 2D a 3D dobrodružství Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek natočil zkušený režisér animovaných příběhů pro děti Ben Stassen. Malé i velké diváky si získal již svými předchozími filmy Sammyho dobrodružství, Dům kouzel, Cesta na Měsíc 3D.
O co si můžete zasoutěžit? Tři z vás obdrží parádní balíček cen pro vaše ratolesti - Knihu, omalovánky, pastelky, puzzle a baterku s motivem snímku Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek.
soutez-s-animakem-robinson-crusoe-na-ostrove-zviratek
Tři z vás se mohou těšit na knížku s Robinsonem Crusoe...
Jak zařídit, abyste dosáhli na výhru? Pusťte se do naší nové redakční hry "Poznáte animované a loutkové filmy?". Tři z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, obdrží balíček cen. Bodování uzavřeme ve středu 24. února ve 12:00.
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.