Legendární Starce na chmelu připomene nový MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí (SOUTĚŽ)

Legendární Starce na chmelu připomene nový MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí (SOUTĚŽ)
MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí
Text distributora: MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí sleduje třídu pražské konzervatoře, která má za úkol na letním soustředění nazkoušet Starce na chmelu v její muzikálové podobě. Sami hrdinové ze začátku nejsou srovnaní s faktem, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je však pohltí kouzlo Starců a muzikál v jejich provedení rozkvete novou energií. Je to nesmírně přirozený způsob jak složit poklonu jednomu z největších legendárních filmů, jeho písničkám a choreografii. V režii Slobodanky Radun uvidíme Vicu Kerekes, Romana Vojtka, Martina Písaříka, Jiří Korna, Adama Mišíka, Vladimíra Polívku, Anna Fialovou, Václava Koptu, Josefa Laufera a další. I když budou použity původní písně Starců na chmelu, nejedná se o jeho remake. Film doplní nové verze písní a hudba od Petra Maláska, o choreografii filmu se postarala jeho žena Dana Morávková.
O tom, jaký je nový MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí, se budete muset přesvědčit ve vašem kině. My vám ve spolupráci s distributorem filmu přinášíme soutěž o 3 DVD s kultovními Starci na chmelu.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 17. ledna 2016 do 23:59 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz zašlete váš nick name.
Starci na chmelu
Tři z vás se mohou těšit na DVD s muzikálem Starci na chmelu. DVD do soutěže věnovalo Filmexport Home Video. | Filmexport