Comic-Con Prague: Na hlavní hvězdu čekalo pořádné překvápko

Comic-Con Prague: Na hlavní hvězdu čekalo pořádné překvápko
Ron Perlman | 20th Century Fox
Určitě největším lákadlem byl představitel Hellboye Ron Perlman, který do Prahy dorazil na dva dny festivalu. S fanoušky se na besedě setkal v pátek a poté i v sobotu. A jeho sobotní beseda byla výtečná. Zábavná, zajímavá a to velkou měrou i díky naprosto úžasné moderátorce Silvii Šustrové. Všichni náštěvníci se tak mohli zasmát s hlavní hvězdou, která vystupovala velmi sympaticky. Inu, je vidět, že v tom Ron už umí chodit a má s podobnými akcemi zkušenosti. Došlo na dotazy od fanoušků týkající se natáčení Hellboye, Perlmanova pobytu v našem hlavním městě, ale i na to, jak to má s fanoušky, když ho poznávají na ulicích, nebo zda to myslí se svou kandidaturou na post prezidenta Spojených států amerických vážně.
Ron Perlman
Hellboy | Revolution Studios
Každého jistě potěší informace, že během natáčení Hellboye bydlel herec v bytě v Pařížské ulici, na kterou velmi rád vzpomíná. Prozradil i to, že pokaždé s kolegy z natáčení zamířili na Malou Stranu do baru Bluelight a že nejvíc ho při nákupech v Tescu rozčílilo to, že nevěděl, jak dát do vozíku minci, aby ho osvobodil ze řetězů. :-) Samozřejmě nemohla nepadnout otázka na české pivo, která asi figurovala v úplně každém rozhovoru. Ale tady pivaře zklamu, Ron ho nepije, raději má tvrdý alkohol a doutníky.
Dokonce došlo i na otázku týkající se životního prostředí a Ron ukázal, že to má v hlavě poměrně jasně srovnané. Jeho odpovědi ťaly do živého, ale zachovaly si vtipný a zábavný ráz, za který mu aplaudoval celý sál. Přesto jsme ale Rona Perlmana dostali a to na úplném konci rozhovoru. Na Hellboye totiž čekala speciální cena, kterou mu předal za všechny české a slovenské fanoušky ředitel ČSFD Martin Pomothy. Herec vypadal vskutku dojatě a prohlásil, že pokud pokaždé, když přijede, dostane cenu, bude jezdit častěji.
na-hlavni-hvezdu-prazskeho-comicconu-cekalo-poradne-prekvapko
Předání ceny Ronovi Perlmanovi | Peter Krejzl, Kinobox
A na co se od Rona Perlmana můžeme těšit do budoucna? V současné době připravuje hned dva snímky s Guillermem del Torem. Prvním je Pinocchio a tím druhým remake filmu Nightmare Alley z roku 1947.