Netflix v únoru přinese apokalypsu, černobílé drama i ódu na přátelství

Netflix v únoru přinese apokalypsu, černobílé drama i ódu na přátelství
Evropské kmeny | Netflix
Své si najdou nejen milovníci komedií, akčních filmů či dramat, ale i děti a vyznavači animované tvorby.
2. února 2021
Kid Cosmic - premiérová řada nového animovaného seriálu od Craiga McCrakena (tvůrce The Powerpuff Girls) seznámí diváky s chlapcem, který touží mít superschopnosti, když se dostane ke kosmickým kamenům, vypadá to, že se mu jeho sen splnil...
Mighty Express - druhá řada seriálu pro nejmenší publikum.
Tiffany Haddish Presents: They Ready - druhá řada komediálního seriálu. Šest odlišných komiků, které osobně vybrala Tiffany Haddish, představují svůj syrový humor v řadě speciálů sršících energií.
3. února 2021
Firefly Lane - první řada nového dramatického seriálu s Katherine Heigl a Sarah Chalke v hlavních rolích. Jedná se o adaptaci stejnojmenné knižní předlohy od Kristin Hannahové a vypráví příběh celoživotního přátelství dvou žen.
Sarah Chalke, Katherine Heigl
Firefly Lane | Netflix
All My Friends Are Dead je nový polský thriller. Jeden novoroční večírek se zvrhne v tragédii.
Black Beach - španělské drama. Nadějný právník je nucen vrátit se ke své minulosti, když se z jeho starého kamaráda stal únosce a on s ním má vyjednávat.
5. února
Malcolm & Marie je černobílé drama se Zendayou a Johnem Davidem Washingtonem v hlavních rolích. Během jediného večera se dozvíme o všech trhlinách ve vztahu filmaře s jeho partnerkou.
Malcolm & Marie
Malcolm and Marie | Netflix
Neviditelné město - hlavním hrdinou tohoto portugalského seriálu je policista, který je při vyšetřování vraždy zatažen do bitvy mezi viditelným světem a podzemní říší obývanou mýtickými bytostmi.
Čističi vesmíru jsou novým zářezem z korejské kinematografie a jedná se o sci-fi vesmírnou podívanou odehrávající se v roce 2092. Posádka lodi Victory se živí sběrem vesmírných odpadků, které se snaží výhodně prodat. Jednoho dne jim v rukách uvízne zvláštní humanoid s širokýma očima. Během pokusu o jeho prodej dojde k odhalení výbušného tajemství, které ohrozí celou planetu...
Mistr jinu a jangu: Sen o věčnosti vychází z japonského fantasy románuOnmyōji. A stejně jako jejich korejští kolegové výše, plácli se při natáčení jeho čínští tvůrci pěkně přes kapsu.
netflix-v-unoru-prinese-apokalypsu-cernobile-drama-i-odu-na-pratelstvi-aneb-jeho-unorove-novinky
The Yin Yang Master: Dream of Eternity | Netflix
Háčko - druhá série španělského kriminálního seriálu.
L'ultimo paradiso je italské romantické drama. V Itálii padesátých let sní vášnivá svobodná lidská duše o lásce, spravedlnosti a lepším životě, dokud všechno neohrozí zakázaný vztah. Natočeno na základě skutečných událostí.
Little Big Women - tchajwanské rodinné drama. Shoying Onová se v den svých 70. narozenin dozvídá o smrti svého dlouho ztraceného manžela. Nejhorší na tom, ale je, že po jeho boku až do smrti stála jiná žena. Radostné rodinné setkání se tak mění v napjatou situaci, během níž musí členové rodiny čelit svým komplikovaným vztahům. Dosáhne Shoying konečně smíření se svým životem?
Holá sebeúcta - Tyhle ženy chtějí znova získat kontrolu nad svým tělem i životem. Při náročném kurzu tance u tyče proto řeší různé významy pohybu.
10. února
Dobrodružství Heidi a Koksáka - francouzská kriminální komedie. Koksák a Heidi jsou nejhorší dealeři v Paříži. Když se ale Heidiho sestra provdá za velkého drogového krále, svitne jim naděje. Ani jeden netuší, že to je to ve skutečnosti začátek dalších a mnohem větších problémů.
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel je další z řady dokumentárních seriálů zabývajících se skutečnými zločiny. Poznejte jeden z nejzáhadnějších nevyřešených případů, který se stal v roce 2013 v hotelu Cecil v Los Angeles. Tehdy odtud beze stopy zmizela 21 letá kanadská turistka Elisa Lamová. Po dvou týdnech si hoteloví hosté stěžovali na špatný tlak vody, při prošetřování bylo Elisino tělo objeveno v jedné z vodních nádrží na střeše hotelu.
Zprávy ze světa - nejnovější drama Toma Hankse. Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov.
11. února
Červená tečka - je novinkou ze Švédska. Vydali se do hor, aby ve svém manželství opět rozdmýchali vášeň. Místo toho v nemilosrdné divočině prchají před neznámým střelcem, aby si zachránili holý život.
netflix-v-unoru-prinese-apokalypsu-cernobile-drama-i-odu-na-pratelstvi-aneb-jeho-unorove-novinky-1
Červená tečka | Netflix
Milosc do kwadratu je polská romantická komedie. Jejím hlavním hrdinou je novinář píšící o celebritách a renomovaný sukničkář v jednom začíná přehodnocovat svá životní rozhodnutí poté, co se zamiluje do záhadné modelky, která vede dvojí život.
Layla Majnun - indonéské romantické drama. Layla je indonéská vědkyně, která se v Ázerbajdžánu zamiluje do Samira. Jejich rodící se vztah ale ohrožuje její domluvené manželství.
Capitani - lucemburský kriminální seriál. V lese blízko vesnice na severu Lucemburska je nalezeno tělo dospívající dívky. Na místo je vyslán detektiv Luc Capitani, aby případ vyšetřil. Od začátku má ale problémy s neochotou místních lidí, jeho práce tak závislí na pomoci místní policistky Elsy Leyové. S odhalováním vraždy se policisté zamotávají do sítě lží a tajemství, šokující pravda se ale blíží...
12. února
Nenávist Daniho Roviry - stad-up komedie.Herec Dani Rovira přichází na jeviště divadla Soho v Málaze s hodně upřímnou, nekorektní a poněkud bláhovou představou o lidech dnešní doby.
Navždy s láskou, Lara Jean - třetí díl romantické trilogie vycházející ze stejnojmenných knih. Laru Jean čeká poslední rok na střední škole. V létě byla s rodinou v Koreji a nyní se musí rozhodnout, co udělá se svou budoucností. Musí si vybrat vysokou školu, budou její plány počítat i s přítelem Peterem nebo ne?
Buried by the Bernards - americká reality šou z pohřebního ústavu.
Chicova cesta - mexická animovaná pohádka. Dívka a její nejlepší kamarád se snaží zachránit horu u jejich městečka před těžbou zlata. Pomáhat jim bude i dívčin pes - kouzelný Xico.
Nadiya Bakes - nový pořad věnovaný pečení s kuchařkou Nadiyou Hussainovou.
14. února
The Big Day - reality show z prostředí indických svateb
15. února
Tým - komediální seriál. Šéf závodního týmu NASCAR a jeho tým musí čelit novým změnám, noví členové týmu ho totiž mají modernizovat.
16. února
Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari - dokumentární interaktivní reality show.
17. února
Behind Her Eyes - adaptace stejnojmenného románu Sarah Pinboroughové. Louise je svobodná matka pracující na částečný úvazek v psychiatrické ordinaci. Poté, co se zaplete se svým šéfem se nečekaně spřátelí s jeho ženou.
Země Svobody: Amerika jinýma očima - Will Smith přináší pohled na nikdy nekončící boj za rovnoprávnost podle 14. dodatku americké ústavy, při kterém často umírali lidé.
Jedlík masa - premiéra druhé části deváté série dokumentárního seriálu.
18. února
Thus Spoke Kishibe Rohan - japonský anime seriál podle populární mangy. Autor manga Kishibe Rohan je zaplete během svého vyšetřování s nadpřirozenými jevy.
19. února
I Care a Lot - v hlavních rolích tohoto komediálně laděného krimi thrilleru se představí Dianne Wiest, Rosamund Pike a Eiza González. Hlavním hrdinou příběhu je zákonný zástupce využívající výhod svých starších klientů udělá osudnou chybu...
Evropské kmeny - seriálová novinka z Německa. Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu.
Evropské kmeny
Evropské kmeny | Netflix
Pitta Kathalu - indické romantické drama. Od tajemství a lží až po žárlivost a kontrolu, čtyři příběhy v této autologii odhalují temné a ošidné verze lásky.
20. února
Classmates Minus - tchajwanské drama o čtyřech přátelích. Čtyři bývalí spolužáci ze střední školy - režisér ve středním věku frustrovaný tím, že nikdo dosud neodhalil jeho talent, těžce pracující úředník deprimovaný nedostatkem úspěchu, nečinný brigádník v kanceláři, který se bojí lásky a majitel papírnictví, který umí komunikovat s mrtvými...
Fate: The Winx Saga - The Afterparty - speciální díl nového fantasy seriálu se záběry z natáčení.
23. února
Pelé - Unikátní archivní materiály a exkluzivní rozhovory v novém dokumentu o jedné z největších fotbalových legend světa - Pelém.
Brian Regan: On the Rocks - Brian Regan se vrací na jeviště s novým stand-up speciálem.
Zamilovaní ve městě - romantické K-drama. Po prázdninové romanci, kdy ho krásná zlodějka připravila o srdce i fotoaparát, se vřelý architekt s touto ženou setkává znovu v ulicích rušného velkoměsta.
24. února
Ginny & Georgia - americký komediální seriál. Dospívající dívka Ginny a její matka Georgia se po letech na útěku touží usadit. Ale tajemství Georgiiny minulosti je s jejich přáním v rozporu.
Canine Intervation - reality show z prostředí výcviku psů. Žádný pes, žádné plemeno ani povaha pro něj nejsou problém. Jas Laverette je trenérem psů z Oaklandu, pro kterého neexistuje nic, co by své svěřence a jejich majitele nenaučil.
Éra samurajů: Bitva o Japonsko - dokumentární seriál věnovaný jedněm z největších válečníků lidské historie. Bouřlivé události a neustálé boje o moc ve feudálním Japonsku 16. století ožívají v dynamických rekonstrukcích bitev s komentářem odborníků.
25. února
Geez & Ann - Adaptace stejnojmenného románu od Rintik Seduové. Poprvé se setkali na večírku. Jejich první setkání bylo pro snílka Annu a tajemného Geeze nezapomenutelné.
High-Rise Invasion - středoškolská studentka Yuri Honjo, se ocitne uvězněná ve světě plném obrovských mrakodrapů, propojených visutými mosty, které jsou obývané maskovanými a děsivými postavami. Ty nemilosrdně vraždí každého, kdo jim přijde pod ruku. Jak to ale dopadne s mladou Yuri? Nový anime seriál vycházející z manga od Tsuiny Miury a Takahira Oby.
26. února
Crazy About Her - po společné kouzelné noci s Carlou se Adri dobrovolně přihlásí do psychiatrické léčebny, kde Carla bydlí. Nová španělská romantická komedie.
The Girl on the Train - indický krimi film podle románu Dívka ve vlaku od Pauly Hawkinsové. Čerstvě rozvedená žena tráví své denní dojíždění do práce sledováním zdánlivě perfektního páru žijícího v domě poblíž trasy vlaku, kterým jezdí. Jednoho dne, se ale stane něco šokujícího...
27. února
Tak úžasná láska - nový korejský romantický seriál ze školního prostředí. Láska je drsná i sladká zároveň, zvlášť pro dospívající zamilovanou dívku Sol Yi, jejíž vztah k sousedovi se postupem času mění...