Nicolas Cage se pokusí zabít bin Ládina. Režírovat ho bude autor Borata!

Nicolas Cage se pokusí zabít bin Ládina. Režírovat ho bude autor Borata!
Nicolas Cage ztvární v komedii Army of One postavu Garyho Faulknera, stavebního dělníka z Colorada. Ten se skutečně na vlastní pěst opakovaně vydával do pákistánských hor, aby se zde vycvičil a dopadl Usámu bin Ládina. Po ruce měl meč, dýku, pistoli a systém nočního vidění. Proč chtěl Usámu zabít? “Je to strůjce světového krveprolití,” prohlašoval. Podivínský Američan, který dle svých přátel vynikal jako dlaždič, velký šprýmař a konzument kuřecích křidélek, řekl po svém jedenáctém "výletu" americkým novinářům následující. “Nesmíme se nechat vyděsit lidmi jako bin Ládin. My musíme být těmi, kdo je vystraší. O tom to je.”
Ve filmu Army of One, který režíruje Larry Charles, bude bin Ládina do islámského záhrobí strašit Nicolas Cage. Což je asi jistější než nedávný pokus zabít dosud žijícího vůdce KLDR v komedii The Interview (2014). Na druhou stranu, po krvavých událostech kolem redakce Charlie Hebdo jeden nikdy neví. Ještě, že Larry Charles před lety natočil toho Diktátora...
Nicolas Cage má talent udělat z dramatického filmu komedii. Čeká nás tedy v případě Army of One zrod dramatu? Film, jehož producenty jsou Harvey a Bob Weinsteinovi, se začne natáčet v březnu letošního roku. Taktéž premiéra nese datum s číslicí 2015.