O Zlaté maliny se letos nedobrovolně poperou Transformers, Želvy ninja, Herkules a Expendables

O Zlaté maliny se letos nedobrovolně poperou Transformers, Želvy ninja, Herkules a Expendables
o-zlate-maliny-se-letos-nedobrovolne-poperou-transformers-zelvy-ninja-a-hercules
V pořadí již 35. ročník přinesl tradiční směs trefných i škodolibých nominací. Nejhůře si podle Malin vedl poslední díl Transformers, který má sedm šancí na získání nechtěné ceny. Svůj boj svede v kategoriích nejhorší film, režie, scénář, remake/spin-off, dvojice na plátně a 2x v hereckých kategoriích (Nicola Peltz a Kelsey Grammer). O jednu nominaci méně mají vánoční příšernost Saving Christmas a Herkules: Zrození legendy s Kellanem Lutzem.
Mezi nejhoršími herci přirozeně nemohou chybět stálice Nicolas Cage (Left Behind) a Adam Sandler (Blended). Nové Želvy Ninja také neušly zájmu Malin - zelený čtyřlístek hrdinů urval pět nominací (film, režie, scénář, remake/spin-off a Megan Fox). Hned 3x budou v rámci nejhorších herců ve vedlejších rolích pokoušet své "štěstí" Expendables 3, kde jsou nominováni Kelsey Grammer (ten je nominován hned za několik filmů najednou, Maliny to spojují), Mel Gibson (tady bych se asi hádal) a Arnold Schwarzenegger.
Příjemným překvapením je nová kategorie The Razzie Redeemer Award, kterou bychom mohli pracovně počeštit jako "Cena za vykoupení". V ní jsou dřívější "maliňáci" nominováni za to, že se odrazili ode dna. Vykoupení si dle Malin zaslouží Ben Affleck za to, že to od Gigli dotáhl až k Argo a Zmizelé. Jennifer Aniston, která byla 4x nominována na Malinu a loni zaválela v dramatu Cake. Mike Myers, jenž si polepšil od Guru lásky k pozici režiséra dokumentu Supermensch. Keanu Reeves, již 6x útočící na Malinu, zažívající znovuzrození jako John Wick. A nakonec Kristen Stewart, dívka jednoho výrazu z Twilight ságy, která nadchla jako vojanda v Camp X-Ray.
Kompletní seznam nominovaných najdete na oficiálních stránkách Malin.