Liam Neeson znovu chrání rodinu - vyrazte s námi do PREMIERE CINEMAS na akční thriller Noční běžec

Liam Neeson znovu chrání rodinu - vyrazte s námi do PREMIERE CINEMAS na akční thriller Noční běžec
Liam Neeson prodělal díky 96 hodinám přerod v moderního akčního hrdinu, který dokáže rány rozdávat s chirurgickou přesností. Posledním snímkem této vlny je akční thriller Noční běžec, jehož příběh je následující:
"Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil."
Joel Kinnaman, Liam Neeson
Vy, uživatelé KINOBOX.cz, můžete na snímek vyrazit zdarma 15. dubna do pražské PREMIERE CINEMAS v Hostivaři. Kdo si chce na KINOBOX projekci zajistit místo v sále, musí napřed ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi a poté se aktivuje možnost rezervace. Projekce se bude konat od 19:00. Rezervovat místo v sále si můžete ZDE. V případě nejistoty, jak naše projekce probíhají, doporučujeme pročíst pravidla projekcí KINOBOX.

Trailer:

Noční běžec
Líbilo se mi, že tak akční film se zabývá také narušenými vztahy mezi dvěma lidmi, kteří jsou téměř jako bratři, a otcem, který se snaží synovi vynahradit všechno, co se stalo před lety. Byl to spletitý a napínavý příběh plný úniků na poslední chvíli se spoustou ‚co kdyby‛.“, říká o Nočním běžci Liam Neeson.
Ve filmue dále hrají Vincent D’Onofrio, Patricia Kalember, Genesis Rodriguez, Bruce McGill, Holt McCallany a Common. Datum české premiéry je stanoveno na 16. dubna 2015. Další fotky najdete v galerii článku.
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.